Hicko imponerte – på ny banerokord!

Lørdag på Momarken var Hickothepooh, Ernestas og gutta i Stall Sørlie Kiosks gullklump ute og prøvde lykken i Per Rakkestads Minneløp, og det kunne rett og slett ikke gått bedre! I overlegen stil og på ny banerekord, 11,3 gledet Hicko sine eiere som var hjertelig tilstede på Mysen. Vi gratulerer! 🙂
Floris Baldwin var ute i det samme løpet, stod i bakspor og fikk det vanskelig derfra, manglet også den vanlige gnisten, nr. 5. Lakeside Cassie endte uplassert, mens Luxury Tile feilet, reparerte fint til 5. Laylock Classic gikk et bra løp til 5 i Holm Holmsens Minneløp.

Hickothepooh mot mål i ensom majestet

På Biri fredag gikk Donatell Viking R.R. et meget bra løp til 2. plass tross galopp, er i fin utvikling nå Donato Hanover sønnen. Trespasser og Sao Paulo endte begge utenfor premierekka.

Donatell Viking R.R. er ikke så stor, men flytte på beina kan han! Her med oppasser Sven.

På Bjerke onsdag 26. hadde vi flere hester til start i EM for kusker. Mr. Classic ble hengende i dødens, det takler han dårlig, ga seg til slutt. Spirit Yankee gikk bra til 4, fast med krefter, det samme gjaldt i høyeste grad Kicking Classic, favoritt i sitt løp men bom fast innvendig. Damene Lady Lane og Uendy Z.S. leverte begge fine innsatser i samme løp til henholdsvis 3. og 4. plass.
Torsdag hadde vi kun en hest til start på Drammen, O.M. Erinus som fikk med seg en 6. plass.

Lady Lane pyntet på rekorden til flotte 12,7 på Bjerke onsdag

Miracle Tile solid på Bjerke

   Miracle Tile begynner for alvor å finne stilen! Her sammen med sin kjære oppasser Jeanett

På Bjerke mandag denne uka hadde vi fire hester til start, nemlig Emma Buitenzorg, Miracle Tile, Bad Nite Call Saul og Walkabout Classic. Walkabout er en stor og tung type som foreløpig mangler litt fart, ble nr. 5 på ny rek. Emma Buitenzorg holder formen, leverte et bra løp til 3. plass. Bad Nite Call Saul satt fast innvendig til 5. plass, på gang nå, mens Miracle Tile ledet sitt løp fra start til mål. Vi gratulerer eierne i Stall Grini! 🙂

På Kongsvinger i går stilte vi med tre hester. Standing Ovation og Kick Off Classic var ute i det samme løpet, Standing feilet bort en fremskutt plassering ut i oppløpet, mens Kick Off leverte en solid spurt til 2. plass. Enjoythefuture S.C. var ute på 3000 -meteren, fungerte fint etter lang pause til 6, trengte løp i kroppen.
Kick Off Classic fikk hyggelig eierbesøk av Elisabeth med familie i juni, her er hele gjengen i gang med puss og stell, -det har ikke Kick Off det minste i mot! Og jammen vanket det ikke noen kg gulrøtter og..! 🙂

Og det var, kort oppsummert, hva som har skjedd på startfronten den siste uka. Nå gleder vi oss flott travsport under Jarlsberg Grand Prix helgen, hvor vi stiller til start med mange spennende hester! 🙂