Tre fine frøkner! May, Lady Lane og Gøril 🙂

Lady Lane til topps i Glad Suits Hoppeløp, Nogara god 2’er!

Lady Lane, Nogara og Uendy Z.S. var ute i Glad Suits hoppeløp på lørdag, og det kunne nesten ikke gått bedre! Uendy Z.S. var favoritt i løpet, men var under pari for dagen og ga seg fra tet. Fra spor 8 hadde Lady Lane et vanskelig utgangspunkt, men etter en formidable sluttspurt hentet hun akkurat inn stallvenninde Nogara i det siste steget..! 🙂

En glad gjeng på seremoniplass på lørdag! 🙂

Flott søndag på Biri

Amarone Classic, populært kalt Røde Fare på stallen,  betegnende for både farge og gemytt, er meget god når hun er på “best behaviour”. Søndag var hun riktig så eksemplarisk, holdt seg i rett gangart, tidlig i tet, og leverte en avslutning på¨09,6 siste 500 (!). i Clint Classic var ute igjen etter pause, møtte Moveslikejagger som ble for god, men leverte en flott innsats til 2. plass, Standing Ovation ble nr. 4 etter sterk avslutning i det samme løpet.

Roi Du Monde, eller Roy Darius som han heter på stallen, har ikke hatt vogn på seg etter sin forrige start, han har kun blitt svømmetrent. Dette har slått meget positivt ut, søndag vant han på lette ben, stallkompis O.M. Erinus ble nr. 4 i løpet.

Amarone Classic er en meget elegant dame å se på i banen! Her med oppasser Martine på vogna, Martine har en beroligende effekt på denne meget fyrrige damen, så hun bør alltid befinne seg i nærheten..! 🙂 Vi gratulerer eierne i Stall Grini! 🙂

 

Roi Du Monde, dvs. Kongen Av Verden, i all beskjedenhet! …Eller Roy Darius, som han går under på stallen, har virkelig funnet formen med svømmetrening.

Enjoythefuture strålende opplagt

Par i hjerter – Enjoythefuture S.C. og Lise Marie

Enjoythfuture S.C. trives ikke med å gå i dødens. Egentlig. Mandag var scenarioet nettopp dette, tredjespor rundt første sving, og deretter dødens… Trond kom med noen mindre pene gloser da han så at Enjoy ikke hadde noe annet alternativ.. Saken var bare at på mandag var Enjoy overmåte opplagt, han fosset rundt konkurrentene og bare dro i fra innover mot mål, landet på flotte 13,7 full vei!! Stor + i margen for innsatsen får han, flotte Enjoytehfuture S.C.