Laser Tiles etter sitt fantomløp på søndag. Utrolig moro! 🙂

Flott Jarslberg helg tilbakelagt

Jarlsberghelgen begynte dårlig for vår del, da fem av åtte feilet seg bort på torsdag. Nuclear Tile gikk bra til 3., det samme gjorde Wanda Classic.

Lørdag var Akissassweetaswine og Amarone Classic ute i Jarlsberg Grand Prix hoppeavd., Akissassweetaswine gikk bra til 6, mens Amarone fikk det vanskelig via sporene bakfra og endte uplassert. Mellby Frodo var favoritt, ble påkjørt og fikk hjulet ødelagt, gikk allikevel et flott løp og ble nr. 4 med dekket hengende og slenge. I det samme løpet feilet Roi Du Monde seg bort fra start, reparerte til 6. premie.  Sao Paulo var det ikke noe trøkk i, endte uplassert.

Heldigvis ble søndag en langt bedre dag for oss, selv om det begynte dårlig. Laylock Classic ble påkjørt og feilet, og Kristian fikk et spark i ryggen, takk og lov for sikkerhetsvestene! Masserati G.T. ble nr. 6, og deretter var det dags for Uni Lest, som leverte en råsterk prestasjon til seier i stayerløpet! Veldig moro, siden mange av eierne var hjertelig tilstede og fikk oppleve det hele! 🙂
I hoppeløpet stod Lady Lane for en strålende prestasjon da hun satt banerekord for norskfødte hopper på flotte 11,4!! 🙂 I det samme løpet leverte Uendy Z.S. også en flott prestasjon ved å bli nr. 3. på 11,3!
Tarita Del Sile feilet seg dessverre vekk.

Så var det Laser Tile da, som virkelig var i praktslag på søndag. Tross knalltøff åpning på 8,8/500 og 10,7/1000 var han likevel sterk nok til å stikke unna på oppløpet og vinne på overlegent vi på fantastiske
12,0!! Ekstra moro var det at eier Jan Petter Sissener og hele familien var ringside og fikk oppleve Lasern’s fantomløp live! 🙂

Takk til Jarlsberg for en flott travhelg, vi gleder oss alt til neste år! 🙂


Fordi du fortjener det…! Da vi kom hjem vartet Vilde opp med godisbuffet til sin kjære Laser Tile! 🙂

Dreamteam! En uforglemmelig dag for Uni Lest, Cecilie, Vilde og Laser Tile, takk for flott innsats av både 2- og 4-beinte! 🙂

 

Kretsen rundt Uni Lest var hjertelig tilstede! 🙂

Banerekord til Lady Lane! Svein og Gøril med velfortjent banerekordpokal og blomster 🙂

  

Floris Baldwin, her foreviget med oppasser Vilde etter sin forrige seier, smalt til med 10,4 på Jarsberg søndag. Kan love at det vanket ekstra godbiter på den godeste Floris søndag kveld..! 🙂

Nuclear Tile er fin utvikling, ble nr. 3 på Jarslberg torsdag

Wanda Classic rekordforbedret seg med nesten sekundet da hun ble nr. 3 på fine 14,8 på torsdag. Märtha kval neste!