Delight Classic æret Benn Orre

Delight Classic er ei skikkelig kruttønne, og før lørdagen start hadde hun feilet seg bort tre ganger på rad.. Trond og Kristian har grublet fælt, og kom frem til utstyrsendringer som de mente kunne redusere galopprisikoen, bl.a. endret de til nytt bitt og til helstengt, stikk i strid med normal utrustning på hissige hester..! Det fungerte heldigvis veldig bra, Delight oppførte seg eksemplarisk og tok en herlig seier med krefter på tanken. (Det viste hun ved å steile rett til værs på seremoniplass, så helt eksemplarisk var hun forresten ikke…! )
Vi gratulerer så mye til eierene i Stall Delight Classic! 🙂

Trespasser var vår andre starthest for dagen, han fungere utmerket under sal og tok en fin 3. plass i NM for montéryttere med Linda Kristiansen i salen.

Noble Tile til topps i gjørma på Biri

Noble Tile, her med Jannicke, er en røslig kar! Vi har nå målt ham til 173 på strømpelesten…! 🙂

Noble Tile
er en herremann vi har hatt høye tanker om hele tiden, men han trenger nok litt tid på seg før han slår ut i full blomst. Han er mildt sagt storvokst, og ikke helt “ferdig” verken psykisk eller fysisk. Fredag fikk han et fint løp i sølehavet på Biri og stakk unna til klar seier, vi gratulere Jan og Rolf i Stall Aha! 🙂 O.M. Erinus satt innvendig og fikk med seg 6. premien i løpet.

Laylock Classic levere jevne, fine innsatser, gikk et bra løp til 3. plass. I hoppeløpet ble Uendy Z.S. nr. 3, mens Quite Cool Classic leverte en rakettavslutning til 2. plass, stort + i margen etter pausen.

Torsdag hadde vi kun en hest til start på Bjerke, nemlig Sao Paulo som avsluttet raskt fra jumboplass til 3.

Donatell Viking R.R. imponerte på Bjerke

Donatell Viking R.R.’s deleier Frode Axelsson mottar forjent heder, ære og blomster på seremoniplass. Under en stilstudie av Donatell rett før målpassering, strekk i steget på denne karen..! 🙂

Donatell Viking R.R. er en 4-åring i flott utviking. Han har hatt noen helsemessige utfordringer, men tålmodige eiere har gitt oss tid til å jobbe med hesten og nå har virkelig Donatell slått ut i full blomst. Onsdag tok han sin 3. strake på Bjerke på imponerende vis. Vi gratulere! 🙂

Nogara bekreftet sin fine form med nok en 2. plass, mens stallkompis Clint Classic var meget god til 3. i tøft lag. Begge hestene er deleid av Hege Bisgaard og Even Westby, som hadde en fin dag på Bjerke etter ferien.

Lightning Exclusive til topps på Årgjäng

Lightning Exclusvie – ikke vond å hvile øynene på..!

Tirsdag starte Lightning Exclusive på Årgjäng, og det kunne rett og slett ikke gått bedre! Han stakk unna konkurrentene i sluttfasen til klar seier, med krefter spart på tanken. Gratulasjoner sendes eier Hans Kristian Hansen med familie! 🙂

Bad Nite Call Saul på Bjerke, kuskens ansiktsuttrykk sier vel alt..? 🙂

Bad Nite Call Saul til topps på Bjerke

På Bjerke mandag hadde vi tre hester til start. Towanda Classic innledet dagen med fin 2. plass fra dødens, hun er halsoperert og fungere nå veldig fint. Knight Classic har stabilisert seg mye, tok en fin 3. plass i løpet hvor stallkamerat Bad Nite Call Saul gikk helt til topps. En herlig hest, Bad Nite, som vi tror kommer til å bli riktig bra på sikt. Gratulasjoner sendes eierne i Stall Grini! 🙂