Dayenne Lane har knapt sett en vogn siden hun kom til oss, svømming har vært resepten på denne damen!

Hickothepooh og Dayenne Lane bader seg til seier!

Mandag hadde vi Hickothepooh til start på Färjestad, og Dayenne Lane på Bjerke. Begge gikk til topps i sine respektive løp, og fellesnevneren for begge er svømmetrening..! 🙂

Dayenne  Lane er relativt ny på stallen, og har knapt vært i vogna siden ankomst, mandag leverte hun en flott innsats til kontrollert seier på fin 14,3 full vei etter en rask avslutning. Hickothepoohs avslutning i Sverige var også av beste merke, siste 500 ble unnagjort i radig 08 tempo, og Hicko spurtet best av alle til knepen seier med Vidar Hop i sulkyen. Vi gratulerer! 🙂

Badeengelen Hickothepooh stortrives med svømmetrening, her er han i aksjon i tjernet like ved gården.

Hicko og oppasser Lise Marie hadde en trivelig tur til Søta Bror på mandag. Lise Marie med velfortjente blomster for innsatsen.

Kicking Classic god 3’er i Bergen

Vi hadde tre hester til start i Bergen på lørdag, nemlig Nogara, Luxury Tile og Kicking Classic. De to førstnevnte var ute i det hoppedivisjon, Nogara trivdes ikke på den harde banen og feilet seg vekk tidlig i løpet, mens Luxury Tile ble nr. 4.
Kicking Classic var strålende opplagt for dagen, satt bom fast med krefter spart til 3. plass.

Towanda’s Classic til topps på Biri

Fredag hadde vi fire hester til start på Biri, Towanda’s Classic, Enjoythefuture S.C.,  O.M. Erinus og Nuclear Tile. O.M. Erinus  fungerte fint for dagen, var pigg med krefter spart til 4. plass. Nuclear Tile var favoritt i sitt løp, men klappet sammen og var utvilsomt syk for dagen. I det samme løpet tok Towanda’s Classic en sterk seier, på seks starter har hun nå fem plasseringer på pallen. Halsoperasjon har gjort at hun nå får luft og da fungerer hun veldig fint. 

To fine jenter, Towandas Classic og oppasser Jannicke.

Onsdag hadde vi kun en hest til start på Bjerke, nemlig Mellby Frodo som leverte et fint løp til 3. plass mot gode konkurrenter.

Vi trener på! 🙂