Ikke vond å hvile øynene på, den ferske NM’ 2’ern Hickothepooh, her sammen med oppasser Lise-Marie.

Flinke firebeinte i sommervarmen!

Foruten NM sølv til Hicko, ble det også to fine seiere til Towanda’s Classic og Roi Du Monde, sølv til Kemp Classic og Trespasser, og branse til Crunch Classic.

Oppsummering fra Biri helgen

Towanda’s Classic har tidligere slitt med luftinntaket, men halsoperasjon hos vet. Lars Moen har gjort susen! Her med oppasser Jannicke.

Birihelgen ble innledet med en finfin fredag, hvor Kemp Classic gledet oss med flott avslutning til 2. plass og viste fin fremgang. Kicking Classic var favoritt, men ble for giret og stod dessverre igjen og hoppet da starten gikk. Towandas Classic leverte en flott innsats til seier, moro å se at hun fungere etter halsoperasjon.

Vakre Kemp Classic leverte en flott avslutning til sølv på Biri. Her poserer hun med styrer for andelslaget Roar Nilsskog.

Under lørdagens kjøring på Biri hadde vi flere hester til start, bl.a. Delight Classic og Wanda Classic i Märtha finalen for hopper. Delight Classic stod igjen og hoppet fra start, ble nok en gang alt for hissig i startfasen, kjedelig, vi får jobbe videre med den problematikken. Wanda Classic fikk et løp innvendig, litt trafikktrøbbel underveis, gikk ok til femte uten å sprudle. I finalen åpen klasse gikk storvokste Noble Tile et bra løp til 5., er fortsatt stor og uferdig men viser meget lovende takter. Polymeles Face var ute etter pause, gikk et ok til 6. plass.
Mellby Frodo har gjort det meste riktig så langt i karrieren. Lørdag måtte han strekke våpen for gode Paulino, men gikk uansett et meget bra løp til 2. plass.

Mellby Frodo og oppasser Anja

Ernestas og Hicko – dreamteam! 🙂

Hickothepooh har utviklet seg til et riktig eventyr for eier Ernestas og de andre gutta i Stall Sørli Kiosk. Lørdag spurtet han fantastisk langt ute i banen til NM sølv bak selveste Lionel. Vi gratulerer! 🙂

På Bjerke mandag var Muscles Classic dårlig, ga seg mye til slutt. Calyposo H. satt stengt men fungerte greit, mens Sao Paulo spurtet bra til 4. etter å sittet sist ut i oppløp.

Onsdag kjørte Vilde Orstad, lærling hos oss, Mr. Classic i dameløpet. Vilde kjørte med fin hånd, men Mr. Classic manglet det lille ekstra for dagen og endte utenfor premierekka, det gjorde også Spirit Yankee i det samme løpet.
Trespasser og Crunch Classic var ute i montéløpet, det kunne nesten ikke gått bedre! Etter en veldig tøff åpning på 10,5 var vi redd det skulle bli stopp til slutt. Trespasser kjempet helmodig helt inn, måtte se seg slått på de siste metrene, men stor + i margen for innsatsen. Crunch Classic hiket med i lederryggen til finfin 3. plass! 🙂

Roi Du Monde – (eller Kongen Av Verden i all beskjedenhet 🙂 ), fortsetter å imponere. Hesten til Darius m.fl. var rett og slett veldig god, måtte gå i dødens hele veien, så ut til å være på vikende front inn mot siste sving men samlet seg mesterlig og fightet inn til klar seier.

Både Roi Du Monde og Hickothepooh går i svømmetrening, Roi Du Monde (Roy Darius, som han går under på stallen) har faktisk aldri vogn på seg mellom løpene! 🙂 Dette er trening som fungere veldig bra, gjør underverker for hester som drar litt bein og sliter med helsa! 🙂

 

Marianne og hennes store kjærlighet (unnskyld Martin) Trespasser 🙂

 

Teamwork! Crunch Classic styles etter alle kunstens regler! 🙂

Roy Darius – staselig herremann og god både til lands og til vanns..! 🙂