Spennende helg i vente! 

Det nærmer seg en meget spennende klasseløpshelg på Bjerke, hvor vi har kvalet inn fem av syv hester til finalene. Det er vi rett og slett veldig stolt av, vi føler at det uansett utfall er stort for oss å ha hester til start i finalene.
I tillegg skal prinsesse Märtha i ilden på lørdag, og kjøre sitt livs første løp med Kick Off Classic. Nervene begynner nok å melde seg for noen og enhver, vi krysser alt som krysses kan både for to- og firebeinte utøvere! 🙂

Våre finalister til helgen er følgende:

Hoppe Kriteret finalist: Delight Classic. Eier: Stall Delight, oppasser: Vilde Orstad
Kristian om Delight: -Hun har vært veldig bra, hadde krefter spart i kvalet. Håper på litt kjøring underveis så er hun trippelaktuell i feilfri utgave.


Hoppe Kriteriet finalist: Nuclear Tile  Eier: Stall Grini, oppasser: Jeanett Borgstein
Kristian om Nuclear: -Nuclear har tatt kvalet bra, er i fin utvikling og bør kunne hente seg en fin premie. Hun har stamme som forplikter, og jeg tror hun vil bli riktig god på sikt.


Kriterie finalist: Noble Tile  Eier: Stall Trio Aha, oppasser Jannicke Paulsen
Kristian om Noble: -Han er stor og uferdig, ikke langt unna 2. plassen i kvalet, fra dette sporet har vi naturlig nok kun ambisjoner om premie. Det er til neste år han vil slå ut i full blomst, han måler nå 1,73 (!!) på manken og er ikke helt ferdig verken fysisk eller psykisk. Pr. i dag en forvokst baby! 🙂

 


Hoppe Derby finalist: Miracle Tile  Eier: Stall Grini, oppasser: Jeanett Borgstein

Kristian om Miracle Tile: – Hun har overrasket meg veldig positivt, tror hun kan kjempe om en trippelplass. Hun er diger, har trengt litt tid på seg men kommer for fullt nå. Gikk 12 siste 1000 sist, kan fort være trippelaktuell med klaff.Hoppe Derby finalist: Amarone Classic Eier: Stall Grini, oppasser: Martine Riser

Kristian om Amarone: Amarone gikk et kanonfint kval, sporet ødelegger mye, blir det overpace kan hun profitere på det. Normalt en fin premie som gjelder fra dette sporet.

Vi gleder oss, håper mange tar turen til Bjerke for å oppleve topp sport og spenning live, lykke til alle sammen! 🙂