Miracle Tile levde opp til navnet!

Klasseløpshelgen gikk litt i dur og moll for vår del. Vi hadde kvalet fem av syv, noe vi var strålende fornøyd med, men det ble dessverre galopp for en del av våre finalister.

Her kommer, kort oppsummert, helgens sportslige begivenheter:

Derbydagens første starthester for oss var Delight Classic og Nuclear Tile som stod på startstreken i Hoppe Kriteriet. Nuclear Tile feilet seg dessverre bort innledningsvis, mens Delight Classic satt langt bak i feltet og avsluttet meget bra, hentet metere mot mål og ble nr. 6.
Amarone Classic og Miracle Tile var våre håp i Hoppe Derby. Amarone var godtgående og angrep via tredjespor i siste sving, men da Dag-Sveinung dro proppene svarte hun med å hive seg i galopp… Miracle Tile lå klistret i lederryggen og kom i mål til en meget gledet 3. plass, fersk og urutinert som hun er var dette en prestasjon vi er strålende fornøyd med. Miracle var påmeldt i premiesjansen, og kunne kvittere ut 300.000,- for bronsen. 🙂
Noble Tile var vårt håp i Kriteriefinalen, men han slo seg på bakbeinet og feilet ulykksalig nok på oppløpet, gikk sannsynligvis glipp av 5. plassen mente Kristian. Noble Tile er uansett en forvokst baby, både fysisk og psykis, han måler pr. i dag 174 “på strømpelesten”, så vi håper han har tenkt å slutte å vokse snart…! 😉
Ellers hadde vi Dayenne Lane til start i stayerløpet, men hun klappet helt sammen på den siste runden. Hostet og snørret i etterkant, så hun var dessverre syk for dagen. Lightning Exclusive var en av favorittene i dagens siste løp, men var i galoppmodus og fikk dg i boka..

Märtha Louise debuterte med glans!

Liten tvil om at prinsessen har talent når det gjelder å kjøre hest! Her fra målplassering i prøveløpet, da Kristian måtte nøye seg med 2. plassen.

Lørdag var det knyttet stor spenning til Märtha Louises debut i løpsbanen, og hun løste oppgaven på beste vis. Trond, Kristian og Märtha hadde i forkant blitt enig om å gå frem dersom det ble labert tempo, og Märtha sendte Kick Off Classic frem i dødens 1200 igjen. Det så ut til å gå mot en spennende oppløpskamp mellom tre hester, men dessverre var ikke Kick Off på topp for dagen og firte siste 50 metere. Uansett gjorde Märtha Louise en kjempejobb, hun har en hestekunnskap og tøffhet som er få forunt! Vant løpet gjorde stallhesten Uendy Z.S. med Kristian i sulkyen, hun spurtet forrykende og vant på lette ben. Crunch Classic avsluttet bra ute i banen til 4. plass.

Polymeles Face ble nr. 5 i innledningsløpet, mens Roi Du Monde kodet over og feilet i Grunndivisjonsfinalen. Videre hadde vi Floris Baldwin som var blant favorittene, og Kicking Classic til start i Sølvdivisjonsfinalen. Floris var dårlig for dagen, ga seg mye, helt ulikt ham, og vi venter på prøvesvar fra veterinæren. Kicking satt i de bakre rekker og avsluttet meget bra selv om det ble for langt frem, kusk Austevoll ga ham + i boka for innsatsen.

Auksjonene under klasseløpshelgen er alltid en spennende affære! Her er vi på plass for å sikre oss noen av morgendagens stjerner, og vi kom hjem med flere meget fine unghester som herrene Mamin og Anderssen hadde sett seg ut på forhånd. Nærmere presentasjon kommer senere!

Cecilies drømmeuke

Fast Track

Hva har Fast Track, Luxury Tile og Uendy Z.S. til felles? Jo de har alle samme oppasser i dyktige Cecilie Kristainsen! Forrige uke vil hun nok sent glemme, i tillegg til seiere til tre av sine passhester var hun også “oppasser” for Märtha Louise og fulgte henne gjennom hele treningsopplegget og ikke minst på løpsdagen.  En uforglemmelig uke, rett og slett! 🙂
Velfortjente blomster til Cecilie, her med Luxury Tile etter Bjerkeseieren

Tilbake til sportslige resultater, mandag på Bjerke ble det 3. plass på Sao Paulo, 5. plass på Escape Boko som fungerte bra etter lang pause, og en imponerende seier til Fast Track. Vi gratulerer Stall Grini, som garantert får mer moro med denne talentfulle karen! 🙂

På Bjerke forrige onsdag hadde vi fire hester til start, nemlig Bork Odina, Quite Cool Classic, Enjoythefuture S.C., Mellby Frodo og Luxury Tile.
Luxury Tile imponerte stort med solid seier fra dødens, mens Quite Cool Classic var god 3’er i samme løp. Bork Odina satt fast men fungerte fint etter pause, mens Enjoythefuture S.C. gikk et bra løp til bronse.
Sist mens ikke minst, Mellby Frodo, som nok engang imponerte med vanntett seier. Veldig moro med “Frode”, som han går under på stallen, han var nesten gitt opp etter halsproblemer men operasjoner gjorde susen og han leverer nå sterke prestasjoner på løpende bånd. Gratulasjoner sendes eierne June og Kai! 🙂

Luxury Tile – staselig dame som virkelig kan flytte på beina

Par i hjerter – Anja og Mellby Frodo