Spirit Yankee gledet “mor” Marie

Spirit Yankee er Marie, stallansatt hos oss, sin egen hest, og i går tro han til med seier i kveldens første løp på Bjerke!
Ellers var Lightning Exclusive blant favorittene i sitt løp, og det så meget lovende ut i siste sving, han rundet konkurrenter i stor stil og stakk unna ut i oppløpet. Det så ut til å gå mot en klar seier, da Lightning dessverre rullet over i galopp.. Men, han fikk i det minste vist kapasiteten sin..
Escape Boko endte uplassert, mens Sao Paulo tok en fin 3. plass i dagens siste løp.

Kick Off tilbake i slag på Momarken

Kick Off Classic, her med prinsesse Märtha i sulkyen.

Kick Off Classic var vår eneste starthest på Momarken søndag, men han løste til gjengeld oppgaven på beste vis. Satt langt bak underveis, men avsluttet meget bra til sterk seier med Dag-Sveinung i sulkyen. Ekstra stas var det, siden Dag Sveinung vant sitt første løp, i 2007, med Kick Off’s mor, Kicking Promessa! 🙂

Frodo på sverigetokt!

Vi hadde fire hester til start på Färjestad lørdag, nemlig  Hickothepooh, Laser Tile, Mellby Frodo og Roi Du Monde.
Hickothepooh var mye betrodd, men feilet tidlig i løpet. Det hører med til historien at han fikk langt fra maksimal oppladning pga. kraftig forsinkelser på tollen og dårlig tid før løpet. Laser Tile stod vanskelig til i spor 8, og ble laddet fra start i et forsøk på å skaffe seg en bra posisjon. Det gikk meget luftig inn på første sving, og dessverre ble det galopp. Laser’n kommer garantert sterkere tilbake! 🙂
I avslutningsløpet leverte Mellby Frodo et flott løp til overbevisende seier. Han har vært et sant eventyr, den godeste Frodo, veldig moro da vi var millimetere fra å gi ham opp grunnet halsproblemer og gjentatte operasjoner. Gratulasjoner sendes eierne June og Kai! 🙂 Roi Du Monde feilet innledningsvis, men opphentingen til 3. plass viste at formen er på plass.

På Jarlsberg fredag, i et forferdelig uvær, tok storvokste Noble Tile (måler nå 173 (!!) på manken, en fin 3. plass. Bork Odina feilet seg vekk, mens Luxury Tile leverte en solid innsats til 2. plass. Veldig moro med Luxury Tile, hun kjemper stort sett alltid der foran, og er en hoppe vi tror vi skal få mye moro med fremover.

… Vi trener på! 🙂