Fast Tracks andre strake

Fast Track har virkelig funnet godformen, tok sin andre strake på Bjerke i går på imponerende vis. Veldig moro, og denne karen har virkelig rett innstilling til jobben!  Gratulasjoner sendes eierne i Stall Grini AS. 🙂

Ellers i går hadde leverte både Gassman’s Evert og O.M. Erinus fine innsatser til 4. plass og holder oppadgående form. Akissassweetaswine fikk det tøft, 09-åpning satt naturlig nok i beina til slutt..

På Momarken hadde vi kun en hest til start, nemlig Kicking Classic som leverte en strålende innsats til 2. plass, i et løp hvor han måtte se seg slått av gode Moveslikejagger kort før mål.

Kicking Classic og Moveslikejagger utkjempet en durabelig oppløpskamp

Bad Nite Call Saul til topps på Biri

Bad Nite Call Saul – et stilig skue i løpsbanen

Søndag startet Bork Odina, Crunch Classic, Trespasser, Bad Nite Call Saul, Escape Boko og Sao Paulo på Biri.
Bork Odina feilet seg dessverre bort, hun er foreløpig ikke helt komfortabel med monté. Escape Boko feilet men fant travet igjen, ble nr. 5. Sao Paulo fungerte bra, avsluttet raskt til 4. plass.
I montéløpet hadde vi Trespasser og Crunch Classic til start, begge var det knyttet forventninger til. Trespasser manglet det lille ekstra for dagen, ble nr. 5, mens Crunch Classic leverte en strålende innsats til 2. plass.
Crunch Classic, her med prinsesse Märtha i sulkyen under hurtigarbeide på Bjerke

Sist men ikke minst var Bad Nite Call Saul rett og slett meget god i sitt seiersløp på Biri.  det har tatt litt tid å knekke koden, så veldig moro at denne karen begynner å vise litt av hva som bor i ham. Gratulasjoner sendes, nok en gang, til Stall Grini! 🙂

Førstereisgutt til Forus

På Forus lørdag leverte Donatell Viking R.R., som var førstereisgutt på overnattingstur et fint løp til 5. plass i V75 Grunndivisjonen, kunne like godt vært nr. 3 i en jevn avslutning. Standing Ovation fikk trafikktrøbbel og endte uten premie.
Møkkadag på Jarlsberg fredag, Nogara fikk virkelig jobbe via tredjespor innledningsvis og dødens resten av løpet, ble nr. 6, mens Stormbringer ble sjenert og feilet.

På Bjerke onsdag ble det heller ingen jubeldag, men derimot mye galopper, både Alpha Credit R.R.,  Zlatan Classic og Gukko Raw feilet seg bort. Enjoythefuture var med på en tøff åpning og ble nr. 6, mens Towandas Classic var kveldens lyspunkt og tok sin tredje strake seier.

Towanda’s Classic tok sin tredje strake seier på Bjerke onsdag, til stor glede for oppasser Jannicke som også fikk sitt fagbrev dagen før! Vi gratulerer! 🙂