Marianne og Trespasser – par i hjerter. Sitat Marianne: “Jeg elsker’n, – på ekte!” 🙂

Trespasser var rett og slett best! Seier og 3. plass sikret sammenlagseieren!

Vi hadde kun en hest til start på Momarken i går, men han løste til gjengjeld oppgaven på beste vis! Hans dyktige oppasser Marianne gjør en kjempejobb med hesten, hun stiller alltid opp, og legger for å si det forsiktig sjela si i arbeidet med Trespasser. Derfor er det så veldig fortjent med seier, både for henne og eier Jan Andersen. I går var Trespasser rett og slett strålende, enkel seier i montékløpet ble etterfulgt av sterk 3. plass i sulkyløpet, -med proppene spart. Ingen  beskriver gårsdagen som Marianne, derfor låner vi likegodt litt fra hennes facbookside! 🙂 :

-Makan til lykkerus er vanskelig å beskrive for meg😍😍Trespasser, du er helt magisk, du også frøken Kolle- det er rett før jeg adopterer deg!!!! Hard jobb hver dag, i all slags vær!! For et år siden var denne dagen laaaangt unna, da trodde jeg at jeg skulle miste deg😢😢 men vi to er et Helsikkes bra team, vi gjør hverandre gode!!!! Line og Trond, takk for tilliten. Og alle mine gode hjelpere, Jeanett, Vilde, Anja, Sarah Darius… denne deler jeg med dere!!! Og ikke minst verdens aller aller beste eier Jan, denne fortjente du❤️⭐️ åsså snille gode mannen min da, som lar meg holde på med hest❤️ takk til deg også Martin ! Sitat slutt.

…Vi tipper at Marianne har sett løpet et par ganger i reprise…! 😉

Dani’s Princess til topps på Drammen

Dani’s Princess eies av Kristians gode kamerat Dan Inge Loftheim. (Bildet over er fra hans opptreden i Farmen 2007 (på oppfordring fra unge Malmin). Vi gratulerer! 🙂

Dani’s Princess var vår eneste starthest på Drammen i går, og hun leverte varerene. Oppskriften var tet fra start til mål.  Dani’s Princess stakk til tet, åpnet på 16,8, og ledet rundt om til sikker seier. Det har virkelig løsnet for Dream Vacation datteren,  som tok sin andre strake seier.

 

jlkjøkl