Donatell Viking R.R. og oppasser Nadia dagen derpå. For å si det sånn, Donatell var en håndfull å få til å posere, så ikke nevneverdig sliten..! 🙂

Flott Bjerkekveld, seier til Bad Nite Call Saul og Donatell Viking R.R.

Fire starthester på Bjerke onsdag, Laylock Classic, Roi Du Monde, Donatell Viking R.R., Nogara og Bad Nite Call Saul. Laylock Classic innledet dagen, vi forsøkte med skylapper men han ble for pigg på det og feilet av ren friskhet. Roi Du Monde og Donatell Viking R.R. var ute i det samme løpet, Roi Du Monde kodet over og feilet,  mens Donatell Viking R.R. imponerte med flott seier. Vi gratulere eierne Frode Axelsson og Alpha Finans & Eiendom A.S.! 🙂
Nogara og Bad Nite Call Saul var ute i samme løp, Nogara måtte gå uten rygg og kjente nok det til slutt, nr. 6, mens Bad Nite Call Saul imponerte stort da han tok sin 4. strake seier.

Bad Nite Call Saul poserer med oppasser Marie på Bjerke etter seieren, Marie med velfortjente blomster 🙂

Eier av Bad Nite Call Saul er Stall Grini, nærmere bestemt Geir Wicklund (bildet) og Trond Rennemo. Det har blitt mange seiersintervjuer av nevnte herrer de siste månedene, Bad Nite vant også på Bjerke forrige onsdag, og har nå en imponerende rad med fire strake seiere!
Forrige onsdag gikk også Stall Grinis 3-års hoppe Nuclear Tile til topps i DNT’s 3-års serie på Bjerke. Hun har hele tiden gjort fine innsatser, Nuclear, og prikken over i’en så langt i karrieren kom kom med onsdagens seier.

Nuclear Tile virker å slå ut i full blomst nå, her med fast makker Kristian Malmin i vogna.

Sist men ikke minst av aktørene i Stall Grini imponerte Miracle Tile stort på Biri på søndag. Hun var knallhardt ute, men spant til tet fra spor 8 og holdt tross 11,6 åpning fart og stil helt inn til overbevisende seier.

En mildt sagt fin uke for Stall Grini’s 4-beinte atleter, og vi kan love at det har blitt ekstra gulrøtter på hele gjengen! 🙂

Glade gutter, og jenter, her etter Miracle Tiles bronse i Hoppe Derby.