Mega Classic og Trond i aksjon på rettstrekka hjemme, i litt mer sommerlige omgivelser..! 🙂

Sterke prestasjoner av flinke stallhester

Her kommer vi med et kort tilbakeblikk på forrige ukes resultater.

Søndag var Zlatan Classic i aksjon på Jarlsberg, leverte en fin innsats til fjerde plass mot gode konkurrenter.

Topp dag på Biri, fire hester ga to seiere og to andreplasser

Hyggelig er det alltid på Biri, og fredagskvelden ble ekstra trivelig for vår del. 🙂
Powerbydream feilet fra start, leverte en flott opphenting til 2. plass. Mega Classic har var tilbake i flott slag etter pausen, og tok en kontrollert seier. Laylock Classic og Wanda Classic var ute i det samme løpet, Wanda Classic var overlegen vinner men også Laylock Classic leverte en flott innsats til 2. plass.

Wanda Classic er ei 3-årshoppe vi har store forventninger til. Her poserer datteren til Towanda og Orlando Vici sammen med Trond på tunet hjemme.

Torsdag ble det 4. plass på Seventeenthofmay på Bjerke, måtte fire i avslutningen, som gikk unna i 13-fart.  Gassman’s Evert og Urlo Spritz var ute i det samme løpet, Gassman feilet seg dessverre bort mens Urlo Spritz fikk med seg en 5. plass hjem. Jasmin Sund leverte nok et toppløp, hadde et jevnt nappetak nedover hele oppløpet med favoritten Antibes Decoy og måtte se seg slått med minst mulig margin, får uansett + i boka for innsatsen.

På Bjerke onsdag hadde vi ikke mindre enn fire hester i samme løp, nærmere bestemt Lady Lane, Uendy Z.S., Luxury Tile og Nogara. Det ble dessverre galopp for Uendy Z.S., tidlig i løpet, og Luxury Tile, i sluttstriden, mens både Lady Lane og Nogara begge leverte flotte innsatser til henholdsvis sølv og bronse.

Spirit Yankee og Hazil Boko var ute i det samme løpet, Spirit Yankee endte uplassert mens Hazil Boko dessverre feilet seg bort.

Clint Classic og Kicking Classic startet også i samme løp, Clint leverte et flott løp til 3. plass, mens Kicking satt bom fast for lenge, spurtet fort til 5. da åpningen kom, dessverre for sent. Men begge fikk vist at formen sitter i! 🙂

Lakeside Cassie god etter pause

Lakeside Cassie var tilbake etter lang pause og leverte et flott løp til seier på direkten på Bjerke forrige tirsdag. Dette var hennes tredje årsseier, og vi håper og tror på mer moro med den storvokste Revenue-datteren utover høsten og vinteren. Sao Paulo var vår andre starthest for dagen, han avsluttet bra i kulissene og fikk med seg penger til diesel hjem. 🙂

Vi snakker ekte kjærlighet! Lakeside Cassie med “mor”, dvs. både oppdretter og deleir, Gitte Uldal. Gitte får alvorlige nerveproblemer hver gang Cassie skal ut og røre på seg, men det er verdt det, ikke sant Gitte? 😉