Amarone Classic med eier Trond Rennemo og oppasser martine Riser, som holder et godt tak i rødtoppen, frøkna er nemlig ikke heeelt til å stole på..! 🙂

“Den røde fare” imponerte oss stort
Amarone Classic har fra dag 1 være en spesiell frøken, hun er kort oppsummert ganske rød både inne i hodet og utenpå, men du verden for en traver! Hun har leverte flere toppløp gjennom sesongen, og på tirsdag leverte hun kanskje karrierens beste løp. Tapte terreng fra start og lå bakerst i feltet, rundet konkurrentene via 4-5 spor og spurtet inn til klar seier. Utrolig moro, vi gratulere eierne i Stall Grini, Geir Wicklund og Trond Rennemo, og gleder oss til fortsettelsen med flotte Amarone Classic! 🙂

Flott tirsdag, med seier både til Amarone Classic og Hazil Boko

Vi hadde også tre hester til start på Drammen på tirsdag, nemlig Hazil Boko, Urlo Spritz og Nashville Yankee. Urlo Spriz tapte terreng med galopp innledningsvis, men var forbedret til 5. plass. Nashville Yankee gjorde et sterkt løp til 3., mens Hazil Boko satte prikken over i’en med en sterk seier. Vi gratulerer! 🙂

Hazil Boko hadde grunn til å være fornøyd med seg selv på tirsdag. Mer moro i vente med denne karen! 🙂

Laber onsdag på Bjerke

Onsdag var ingen uforglemmelig dag for vår del. Mye betrodde Mega Classic feilet seg bort, Det samme gjorde Luxury Tile, i et løp hvor stallvenninde Nogara leverte en fin innsats til 5. plass. Clint Classic endte utenfor premierekka, mens Floris Baldwin, som stod vrient til i 12. spor, ble nr. 6. Avslutningsvis ble det ingen premie på Mr. Classic og vår lærling Vilde Orstad, det var ikke kuskens feil da Mr. Classic var under pari for dagen. 

Laylock Classic god vinner på Bjerke

Laylock Classic og oppasser Silje har kjemien i orden 🙂

I går hadde vi Laylock Classic til start på Bjerke, og han viste at godformen er i anmarsj ved å fighte helhjertet helt inn til sterk seier.

Det resulterer i at han blir enda mer bortskjemt fra oppasser Siljes side, under ser dere et bilde av hva hun har bestilt til ham i julegave.

God helg ønskes dere alle! 🙂