Fra oppløpskampen onsdag, Kicking spurter inn til seier mens Clint Classic avslutter flott til 3. etter sen åpning. Flinke gutter! 🙂

2019 har begynt bra for stallen, og årets to første seiere er bokført.
Når det gjelder onsdagens prestasjoner sakser vi fra Trav og Galopp nytt:

Dalen satte årets første vinner på Bjerke

Skrevet av: Oda Nakken 21:48 02. januar 2019 , kategori: Sport

Bjerke: Team Buller’n og Malmin hadde en god sesong i fjor. Nå startet de året på best mulig måte da Kick Off Classic ble årets første vinner på Bjerke.

Clint Classic var stallens mest betrodde hest i årets første løp på Bjerke, men det var stallkamerat Kick Off Classic og Dag-Sveinung Dalen som travet først i mål.

– Vi hadde mest tro på Clint Classic siden han hadde best spor, men begge hestene er i veldig god form. Kick Off Classic har vært i form siden han vant på Momarken i september, men har hatt mye uflaks og dårlige spor. Jeg syntes det var fortjent at han fikk en seier i dag. Han konkurrerte uten sjekk for første gang, men jeg er usikker på hvor utslagsgivende det ble, forteller oppasser Marie Gustafsson og legger til:

– Jeg har hatt Kick Off Classic som passhest siden mars. Han er veldig snill til å være hingst, og en artig hest å jobbe med.

Vi hadde også Spicy Boss til start, men han var dessverre under pari for dagen.

Kick Off hjemme på stallgangen, hvor han får godt med puss og stell av eier Elisabeth Lie med familie. Han elsker oppmerksomhet, så her kan han godt stå i timesvis…! 🙂

Luxury Tile solid vinner

Torsdag hadde vi tre hester til start på Bjerke. Luxury Tile var ute i enklere lag enn hun normalt er vant til, stakk til tet og styrte siden begivenhetene helt inn til enkel seier. Luxury trener også meget bra og er i flott utvikling, og vi har tro på en flott sesong for denne toppstammede damen.

Luxury Tile og oppasser Cecilie, disse damene har kjemien i orden! 🙂

Ellers hadde vi Gassman’s Evert til start i samme løpet som Luxury Tile, han leverte et sterkt løp til bronse. Samme plassering ble det også på Sao Paulo, som avsluttet bra etter et løp bak i køen.