Samstemt ekvipasje, Roi Du Monde og Vidar Hop

Roi Du Monde på vellykket langtur!

Kun en hest til start under Leangens V75 kjøring, men Roi Du Monde viste seg å være verdt å ta turen med. Han holdt seg i rett gangart og leverte et flott løp til solid seier.

Roi Du Monde, alias Roy Darius, sammen med oppasser Lise-Marie.

Knight Classic, Dayenne Lane og Luxury sterke sølvhester

Luxury Tile fortsetter å glede oss 🙂

Onsdag hadde vi fire hester til start på Bjerke. Emma Buitenzorg var tilbake etter lang pause, fikk en gjennomkjøring innvendig, uplassert men fungerte fint. Laylock Classic holder formen, trafikktrøbbel men ble 4. Vi hadde hele tre damer til start i hoppeløpet, Luxury Tile fightet helhjertet helt inn, knepent slått til 2. plass, Nogara god 3’er (delt) etter sen åpning. Quite Cool Classic satt i de bakre rekker, og manglet det rette trykket. Forklaringen ble avdekket på vet.sjekk dagen etter, -potte tett hals.

På torsdag innledet Spirit Yankee og Knight Classic. Spirit lå langt bak i feltet hele løpet og fikk ikke med utfallet å gjøre, mens Knight Classic var strålende opplagt og spurtet fra jumboplass og inn til 2. plass, kun hals og hode bak vinneren. Dayenne Lane og Gasman’s Evert var ute i samme løpet, Gasman feilet vekk en fremskutt plassering på oppløpet, mens Dayenne leverte en sterk innsats til 2. plass.

Dayenne Lane, foreviget når det var noen grader varmere… 🙂

Oppasser Nadia har et godt øye til Knight, dette bildet lånte vi fra henne.. 🙂