Floris Baldwin – et eventy (og kruttønne..!:) av en hest! Vi gratulerer eier Egil Andre Roa 🙂

Jubeluke for stallen, vi klyper oss i armen..! 🙂

I går hadde vi tre hester til start på Bjerke, nemlig Knight Classic, Nashville Yankee og Hazil Boko.
Knight Classic har bestandig vært kapabel, men han er ingen enkel herremann og det har tatt litt tid før han har stabilisert seg. Nå er han finere enn noen gang, og leverer fine innsatser på løpende bånd. I går oppførte han seg eksemplarisk og gikk han helt til topps, vi gratulere eiene Magne og Susan! 🙂

Knight Classic har gitt Trond noen grå hår i hodet, men nå har han, ved hjelp av oppasser Nadias hjelp, blitt en langt mer håndterbar utgave av seg selv.

Videre hadde vi store forventninger til Hazil Boko, som gutta hadde balansert om til løpet. Det fungerte veldig bra, men det ble dessverre galopp i en opphetet tet-kamp ut av første sving.. Uansett, Hazil så meget bra ut, så han tror vi det blir mer moro med fremover.

Nashville Yankee var var siste starthest, og Maries gromgutt leverte et fint løp til bronse.

 

Dobbeltseier til Roi Du Monde og Blaze Of Glory, seier til Floris Baldwin og 2. til Luxury Tile 

På Bjerke onsdag hadde vi en fantastisk kveld, vi låner like greit fra Trav24:

Bullern-toget raser videre

Team Bullern med sjefen sjøl, Trond, i spissen leverer varene så til de grader regelmessig om dagen at man ikke kan annet enn å la seg imponere. I går viste nok en gang Olimede-sønnen Roi Du Monde

sin enorme styrke når han via sporene kom frem og overtok føringen fra Amigo Cortina. Det kom en rekke angripere som skulle angripe mot slutten men Vidar Hop trengte ikke jobbe all verden med 6-åringen til Stall Karalius som sikkert tok sin femte seier i karrieren. Stall Bekke er oppdretter av vallaken som travet 15.9/2100 auto. Seieren var verdt 24.000 kroner.

Kristian Malmin sendte stallens Blaze Of Glory frem til dødens. Han kjempet heroisk og sikret dobbeltseier for stallen.

To løp tidligere var det Malmin selv som kusket vinneren. Floris Baldwin (e.Passing Renka) kom som et friskt pust til landet i fjor. Da radet han opp og imponerte både oss her hjemme og våre naboer. Ikke minst da han vant på Åby under Unionstravet og litt senere på året da han bare tapte for Derbyvinneren Who´s Who Klass-II finale.

7-åringen som eies av Egil Andre Roa fikk det enkelt i går. Perfekt plassert i andre utvendig ble han sendt i angrep på siste langside etter at Dancelli hadde fått dempet til meget langsomme 1.17/1000 meter. Momfalcone angrep hardnakket på oppløpet men Floris Baldwin svarte enkelt opp og sikret stallen nok en seier. Den nederlandske vallaken travet 1.14.6/2100 auto og fikk 30.000 kroner for jobben.

Som de fleste av oss trives Oslo-gutten best under sommerhalvåret men smilet, det kan du ikke ta fra Trond, uansett vær eller vind.

”””””””””””””’

Flinke hester og oppasserer fortjener bilde på trykk!

Roi Du Monde – eller på norsk, Kongen av Verden, i all beskjedenhet, med oppasser Lise-Marie 🙂

Som dere ser, Luxury Tile blir ivaretatt på aller beste vis av sin kjære oppasser Cecilie 🙂

Blaze Of Glory og oppasser Vilde poserer

Nashville Yankee og eier Marie, her deler de seiersbuketten ved en tidligere anledning.:)

Bilde av Knight og Nadia kommer! 🙂