Floris Baldwin er en skikkelig kriger! Lørdag imponerte han stort i Sigvart Pettersens Minneløp på Bjerke. Vi gratulerer eier Egil Andre Roa! 🙂

Stallhestene holder formen, og sørget for en fantastisk lørdag på Bjerke! 

Towanda’s Classic og Floris Baldwin var selvsagt dagens helter for oss på Bjerke lørdag, i tillegg leverte Ultimo Tango et fint løp til 5. etter innvendig reise. Jasmin Sund fikk trafikktrøbbel underveis, mens Mai Oda, svært kapabel men ditto usikker, feilet seg vekk.

Når det gjelder løpene til Towanda’s Classic og Floris Baldwin sakser vi fra Trav365:

Fortsetter å dominere

Towanda\'s Classic var en av Team Bullern/Malmins to V75-vinnere lørdag. Foto: hesteguiden.com

Towanda’s Classic var en av Team Bullern/Malmins to V75-vinnere lørdag. Foto: hesteguiden.com

Team Bullern/Malmin fortsetter å sope inn seire. Nå ble det to nye V75-gevinster.

I en omgang med over 15 millioner i omsetning og med drøye 500.000 kroner for sju rette, satte Trond Anderssen og kompanjong Kristian Malmin inn to fulltreffere.

Først ut var Towanda’s Classic. Den fikk overta teten ut av første sving, så slagen ut av utvendige Balaine mot siste sving, men samlet seg og tok en enkel seier.

– Det var kritisk i første sving, men jeg kjørte på retten min og fikk teten. 500 meter igjen så Towanda’s Classic slått ut, men jeg vekket henne og det gikk greit til slutt, meldte Kristian Malmin på seremoniplass.

Fem løp etter var han tilbake på seremoniplass til kompis Anderssens store tilfredshet.

– Kristian er en landets absolutt beste kusker. Han gir hestene fine løp, og gjør nesten aldri feil. Det fikk vi et nytt bevis på nå, skrøt Bullern.

Også kusk Malmin var fornøyd.

– Jeg trodde det skulle bli tøft å hente inn Monfalcone da han kom tidlig til tet, men Floris Baldwin er veldig god og han koblet grepet tidlig på oppløpet, sa han.

***********

Sølv til Dayenne Lane og bronse til Emma Buitenzorg på Biri

Fredag på Biri feilet Nashville Yankee vekk 2. plassen kort før mål, mens Yankee Spirit endte uplassert. Hazil Boko ble nr. 6., mens Emma Buitenzorg tok en fin tredje, og Dayenne Lane hentet metere hele veien til sterk 2. plass.

Roi Du Monde og Lise-Marie poserer hjemme på gården. Røslig kar, som dere ser! 🙂

Roi Du Monde med flott Bjerke-seier

Darius’ gullgutt Roi Du Monde, på stallen kjent som Roy Darius, eller Kongen av Verden, i all beskjedenhet, begynner virkelig å vise fine takter. På Bjerke onsdag vant han Bull’s Eyes løp, sistnevnte var Tronds passhest for maaange år siden, så det var synd at Trond måtte være hjemme og preppe treningsløyper og ikke fikk med seg løpet live.. Spicy Boss var ute i det samme løpet, fungerte nå fint til 6. plass.

Vi gratulerer Stall Karelius med flott seier til storvokste Roi Du Monde! 🙂