Herlig lørdag på Jarlsberg!

Lørdag ble en festdag for stallen, hvor stallhestene leverte toppløp på rekke og rad. Førstemann ut var Blaze Of Glory, som vi hadde ambisjoner om en topplassering med etter sterke innsatser. Det var ikke det rette trøkket i ham, og halssjekk i går avslørte en betent hals full av seigt slim så han var unnskyldt. Langt bedre gikk det for Kick Off Classic og Clint Classic, som var ute i V75 4. avd. Kick Off måtte gå i dødens siste del av løpet, men var strålende opplagt og stakk fra alle til slutt til sikker seier. Stallkompis Clint lå sist i feltet ut i oppløp, og leverte en solid avslutning til bronse.

Her er en artig artikkel vi låner fra Trav24! 🙂

kke rart de ble bitt av basillen!

Sport
Eierne av Kick Of Classic (bilde), Stall Bitt Av Basillen har virkelig fått oppleve mye med sin hest det siste halvåret. Ikke bare lånte de ut sin traver til selveste Prinsesse Märtha Louise i både

prøveløp og vanlig løp, de har også fått smake seierens sødme ved flere tilfeller.

Lørdag startet Quite Easy-sønnen i V75 på Jarlsberg og 6-åringen imponerte igjen. Fra innerspor fikk Dag Sveinung Dalen lagt sin hest ut et spor etter 500 meter. Når favoritten Falcon Dragon så overtok føringen med 800 meter igjen av løpet satt plutselig Kick Off Classic først uten rygg.

Det gjorde lite. Han var overraskende god, gikk på lederen rundt siste sving og bare forsvant fra til lett seier på fine 1.13.2/1609 auto ned oppløpet. Team Bullerns andre hest, Clint Classic spurtet strålende til tredje for Kristian Malmin. Det vanket 60.000 kroner til vinneren. Dette var hingstens tolvte seier i karrieren.

Trond Anderssen er både trener og oppdretter. Som han er av Clint Classic også.

Favoritten skuffet ved å bare bli femte mens Tip Esterel spurtet strålende til andreplass for Pål Buer. Det var voldsom kjøring fra start i løpet. Falcon Dragon ble tatt opp i første sving når både Frascati B.R. og Rapide Frecel kom fykende utenfra. Til slutt var det sistnevnte som fikk føringen.

Foto: Trav24.no

Märtha Louise, Kick Off og Elisabeth klar til dyst før løpet på Bjerke klasseløpshelgen! 🙂

Clinter’n, alias Clint Classic, flankert av eierne Hege og Even, her foreviget en særs grå og våt høstdag sammen med Marianne og Trespasser.

Luxury Tile fortsetter å imponere

Luxury Tile har utviklet seg til å bli litt av et eventyr, fem starter hittil i år har gitt to V75 seiere og tre andreplasser! Den storvokste Muscle Hill hoppa utvikler seg stadig, og lørdag var hun i toppslag på Jarlsberg. På få metere satt hun i tet, og siden kontrollerte hun løpet inn til sikker seier. Veldig moro var det at stallvenninde Lady Lane var med på pallen som nr. 3, hun måtte angripe via sporene og avsluttet flott til bronsen. Fellesnevner for begge hestene er deres dyktige oppasser Cecilie, som hadde en drømmedag på Jarlsberg med sine flotte damer! 🙂 

En fornøyd gjeng på seremoniplass! Vi gratulerer!

Lady Lane leverer flotte løp på løpende bånd. Stor er hun ikke, men jammen kan hun flytte på beina! 🙂 Her hjemme på stallen sammen med Trond.

Siljes gullklump til topps på Biri

Kun en hest til start på Biri fredag, men Laylock Classic sørget til gjengjeld for 100% uttelling! Han har tullet seg bort med galopp i sine seneste starter, men fredag holdt han seg i rett gangart. Kristian ga ham et fint løp i annet par utvendig, og da han ble sendt i angrep fightet han flott til sikker seier på tiden 16.3.

Silje og hennes kjære Laylock hjemme på stallgangen, vi snakker ekte kjærlighet! 🙂