Fighting Love og oppasser Cecilie Kristiansen, disse damene har kjemien i orden! 🙂

Historien om Fighting Love

Fighting Love har nå stått hos oss i ca. 5 måneder. Den røde frøkna etter Revenue og Odine K. har alltid vært et flott individ, men hun har virkelig gitt oss noen grå hår i hodet… Hun gikk først i trykkvogntrening, deretter i skogsløypene i kombinasjon med vanlig intervalltrening for å finpusse mot start, men det løsnet liksom aldri helt. Ulike balanser og utstyrskombinasjoner er også prøvd ut, men det har tatt litt tid før vi har klart å knekke koden. Fighting Love skulle ha startet på Bjerke før jul, men hun fungerte ikke, og vi valgte å stryke henne…

På dette tidspunktet mente Trond og Kristian at det kanskje var best å sette strek, og sende Fighting hjem igjen. Det ble det heldigvis ikke noe av, for eiere og oppdrettere Marianne og Anette hadde klokketro på og ikke minst kjærlighet til sin hest, og ønsket at hun skulle få en sjanse til.

Derfor, tilbake til opprinnelig resept med mye styrketrening i trykkvogna for å ikke belaste beintøyet for tøft. Siden veterinærene ikke fant noe på bøying, satte vi også inn alternative behandlinger med Hestemassør Hege Rokseth og Equiterapeut Irene Maudahl. Sist, men ikke minst, en utrolig viktig brikke i helheten er oppasser Cecilie. Hun og Fighting Love har fra starten av hatt en veldig bra kjemi. Cecilie har hele tiden, hver eneste dag, behandlet vakre Fighting Love som en stjerne. Akkurat det er en  utrolig viktig faktor, hestene må trives og føle seg bra for å yte i løpsbanen, det er alfa og omega!

Sum av sumarium, i går var det dags for siste forsøk for Fighting Loves del. Hun hadde trent forbedret, men vi var vel litt i «må se at det funker i løp før vi våger tro på det» modus før start. Og jammen ga hun oss grunn til å tro på seg, Fighting Love. Dag-Sveinung ga henne et optimalt løpsopplegg med innvendig reise, før han løftet henne ut i andrespor på siste bortre. Midt på oppløpet fikk hun åpning, og avsluttet forrykende til sølv!! Kan love at jubelen stod i taket, ikke noe er morsommere enn når hester som har slitt litt plutselig slår ut i full blomst, og spesielt moro er det når eierne er av den tålmodige sorten som virkelig elsker hesten sin og ønsker av hele sitt hjerte at den skal gå bra! Kan love at det ble felt noen tårer både her og der, …. gledestårer! 😊

Stretching er viktig, Cecilie stretcher Fighting Love etter hver trening. Hun ser faktisk ut til å nyte behandlingen :).

Dag-Sveinung og Fighting klare til dyst!

Emma Buitenzorg sterk 3’er

Emma Buitenzorg viste form sist til tredje plass, og på Bjerke i går var hun også skikkelig på hugget mot skjerpet motstand. Hun fikk et fint løp i annet par utvendig av Kristian, gikk i angrep ut i oppløp og hentet metere hele veien inn. 

Emma Buitenzorg hjemme på stallgangen. Flott frøken! 🙂

Ellers på Bjerke i går feilet Clint Classic vekk en topplassering, mens debutanten Madame Creation leverte et fint løp. Den toppstammede Maharajah-datteren er foreløpig litt grønn, men fungerte veldig fint og vil garantert gå frem med dette løpet.