Kicking Classic

Trivelig Sørlandstur med flinke hester! 

Vi tok turen med tre startehester til det blide Sørlandet, og det ble nok en bra dag for stallen. Towandas Classic var ute i Hoppedivisjonen, satt langt bak men avlsuttet forrykende til sølv. I Sølvdivisjonen gjorde både Kicking Classic og Lady Lane sine saker bra, Kicking ble nr. 2 og Lady Lane nr. 4.

Ingen sak å dra på langtur med så flinke 4-beinte! 🙂

Towanda’s Classic i godt selskap med tidligere oppasser Jannicke.

Laber kveld på Biri

På Biri fredag hadde vi ambisjoner med både Lakeside Cassie og Pop Rocket, men dessverre var begge dårlige for dagen. Lakeside søkte aldri fremover, helt ulikt henne, mens Pop Rocket sprengte et blodkar i nesa og måtte bryte løpet. Ja ja, sånne dager er en del av gamet, og begge de to nevnte frøknene kommer garantert sterkere tilbake. 🙂

Flott galla for Buskerud-travet

I helgen var vi på seminar og galla på Kongsvinger, og vi må gi stor honnør til arrangørene med Elisabeth Bremeyer Carlsen og Birthe Austevoll i spissen.
Alt var veldig proft tilrettelaget, med meget interessante foresdragsholdere  og en flott galla hvor både nominerte og vinnere ble påskjønnet med videopresentasjoner, omtale og bilde. Alt i alt, vi takker og bukker og tror nok at antallet påmeldte fra vårt lag vil bil enda høyere neste år! 🙂 Dette ble en skikkelig festkveld for alle aktive, tusen takk til arrangørene! 🙂

Vi sakser fra TGN:

Hickothepooh årets Buskerudhest

Ernestas Tijunelis med blomster og bilde av Hickothepooh. TGN-foto/ON

Hickothepooh årets Buskerudhest

Skrevet av: Oda Nakken 10:00 10. mars 2019 , kategori: Sport

Hickothepooh hentet hjem den gjeveste prisen da Buskerud avholdt sin galla i går kveld.

Buskerud travforbund startet dagen med generalforsamling etterfulgt av et seminar med Sjefsveterinæ i DNT Anne Wangen, veterinær Lars Moen og markedssjef i Rikstoto Morten Tønnessen som foredragsholdere. På seminaret møtte rundt 70 stykker opp. På kvelden ble Buskeruds to- og firebeinte profiler hedret da det ble avholdt galla med rundt 100 gjester.

Hickothepooh eid av Ernestas Tijunelis og Stall Sørlie Kiosk ble kåret til årets Buskerudhest, og stakk dermed av med den gjeveste prisen.

– Jeg er veldig stolt over at Hickothepooh ble kåret til både årets varmblods eldre og årets Buskerudhest. Sesongen i fjor var et eventyr, men jeg håper eventyret så vidt har begynt. Den største opplevelsen må være i NM da han lå bakerst i feltet da det var en runde igjen, men spurtet forbi Oslo Grand Prix vinner Evil Enok ME og hentet lenger på Lionel ned oppløpet. En annen stor opplevelse var da han vant Per Rakkestads minneløp på Momarken. Hickothepooh har hatt en fortjent pause, men kommer nok til start om rundt en måned, forteller Tijunelis.

Her er alle vinnerne:
Årets kaldblods unghest: Faks Blæsen
Årets varmblds unghest: Amazing Case
Årets eldre kaldblds: Vetle Petter
Årets eldre varmblods: Hickothepooh
Årets Buskerudhest: Hickothepooh
Årets trener: Trond Anderssen
Årets amatør: Arnt-Sverre Røren
Årets oppdretter: Stall Bergsund
Årets kusk: Dag-Sveinung Dalen
Årets montérytter: Martine O Sørvik
Årets rekrutt: Ida Larsen

Buskerud_Galla_DSC_0334.JPG
Alle vinnerne fra Buskerud sin galla. Samtlige vinnere var tilstede for å motta sin pris. TGN-foto/ON