Dreamteam: Orlando + Nadia = veldig bra match! 🙂

Orlando tok sin andre strake

Orlando Classic viste tidlig talent, men han slet veldig med framkodene sine, som vi ikke fikk orden på tross gjentatte behandlinger. Vi valgte derfor i samråd med vet. Lars Moen å gå inn med artroskopi og sjekke leddene, og det viste seg at Orlando hadde såkalt “sjøgress” i framkodene. Operasjonen gikk fint, og nå, uten vonde kodeledd, har Orlando virkelig slått ut i full blomst. Torsdag fikk han et fint løp i annet par utvendig av Kristian, før han angrep ut oppløp og stakk til seg flere lengder inn mot mål. Vi er imponert over denne lille krigeren, som tross en del skjær i sjøen og helsemessige utfordringer virker å ha talent så det holder. To starter så langt i livet har gitt like mange seiere, nå krysser vi fingrene for at vi klarer å holde ham hel og frisk fremover!

Knight Classic startet også på torsdag, dessverre var han litt for mye på hugget og det ble feil gangart fra start. Han reparerte fint i kulissene til 6. og viste at formen sitter.