Damene imponerte på Bjerke!
Amarone Classic og Dayenne Lane var begge i storslag på Bjerke onsdag, og sørget for dobbeltseier i V65 1. avdeling. Veldig moro, ekstra gøy var det at Bjerkes restaurant sydet av liv grunnet besøk fra et stort antall studenter. Flott rekrutteringstiltak fra Bjerkes side, vi håper dette er noe de vil fortsette med.
Mega Classic måtte vandre i dødens i V65 2. avd., og vi så for å være ærlig ikke særlig lyst på det på siste bortre… Men, Mega var i storslag for dagen, og fightet helhjertet helt inn til seier med minst mulig margin..! Stort + i margen for innsatsen! 🙂 Kveldens siste starthest var Emma Buitenzorg, som dessverre var under pari for dagen.

Vel blåst! Dag-Sveinung og Kristian hadde all grunn til å være fornøyd med Amarone og Dayenne, og egen innsats, etter V65 1. avd. på onsdag! 🙂

En fornøyd gjeng etter Mega Classic’s seier, her har oppasser Marie fått velforjente blomster av Ringelien.

Mega Classic og Trond – foreviget da det var litt mindre snø enn nå… ! 🙂

Studentkveld på Bjerke, vi sakser fra TGN:

Suksess med studentaften

Studentene fikk en god start på Bjerke-kvelden. TGN-foto/AA

Suksess med studentaften

Skrevet av: Arne Aavatsmark 19:34 13. mars 2019 , kategori: Øvrig

Bjerke: Studentaften er en suksess på Bjerke. Onsdag ble den ene halvdelen av restauranten fylt opp. Studentene fikk se stall Anderssen/Malmin ta dobbeltseier i V65-1 og følge opp med ny seier i V65-2.

– I overkant av hundre studenter møtte opp da Bjerke arrangerte studentaften. Før løpene var Trond Anderssen på plass med informasjon om sine stallhester. Bullern lanserte Amarone Classic som banker og var også positiv når det gjaldt Mega Classic, forteller Bjerkes André Ringelien.

Det var nyttig info. Amarone Classic kjørte seg tidlig til tet og vant lett foran stallvenninnen Dayenne Lane. I neste løp vant Mega Classic etter dødens de siste 1500 metrene. To seirer og en annenplass betød full uttelling for stall Anderssen/Malmin etter to kjørte løp.

Uka for øvrig ga en fin 3. plass til Nogara, på jumboplass i siste sving men avsluttet bra til bronse. På Jarlsberg fredag fikk Fighting Love med seg den siste premien, mens Drammen på lørdag ga dg til Norse Ideal som ikke fungerte skoløs, samt en 6. premie til Spirit Yankee.