Disse to superflinke Bergensjentene har vært utplassert hos oss i tre uker. De tok seg av Kick Off på beste vis under oppholdet på Travparken, tusen takk for strålende jobb, Elise og Karoline! 🙂

 

Kick Off gledet oss i Bergen
Kick Off Classic var på langtur som vår eneste starthest under Bergens V75 stevne, men så leverte han til gjengjeld varene så det holdt! Vi sakser fra TGN:

Prinsesse-hesten avsluttet

Skrevet av: Daniel Hansen 17:47 02. mars 2019

Bergen: Kick Of Classic avsluttet V75-kjøringen i Bergen med sterk seier. I Martin Austevoills æresløp var det Travparkens mestvinnende kusk som kjørte først over mål.

Prinsesse-hesten avsluttet

Kick Of Classic leverte en gnistrende avslutning til seier verdt 60 000 kroner for Dag-Sveinung Dalen. Trond Anderssen trener. Dermed ga sju rette i V75-spillet 237 646 kroner for de elleve bongene gikk inn.

Mye av grunnen til at vi startet i Bergen var at eier Elisabeth er derfra,og hadde lyst til å se Kick Off på hjemmebane. Minstemann syntes kanskje det var liiiitt kjedelig, men resten av familien var særs godt fornøyd! 🙂

Lady Lane med fortjent Jarlsberg-triumf

Tre starthester på Jarlsberg, nærmere bestemt Laylock Classic, Lady Lane og Indiana Fortuna. Laylock Classic satt et stykke bak i feltet, men leverte en gnistrende avslutning til sølv. Lady Lane fikk et fint løp i annet par utvendig, måtte trekke opp angrep via sporene og fightet seg inn til sterk seier. Veldig fortjent, på sine ti siste starter har Lady Lane ikke mindre enn syv pallplasseringer, hun gjør alltid sterke løp og fortjente virkelig å gå helt til topps nå.

Indiana Fortuna var storfavoritt i kveldens siste løp, og 4-års hoppa til Stall Grini viste oss virkelig hvorfor.. Conway Hall-datteren sliter foreløpig litt på svingene, og fredag ble det to galopper med stort terrentap som resultat. Allikevel gikk hun som ei kule, og hentet hester i stor fart inn mot mål til 2. plass. Mye moro i vente med denne frøkna! 🙂

Gøril og May hadde all grunn til å være fornøyd med Lady Lane på fredag, etter løpet vanket det som vanlig godsaker! 🙂

Laylock Classic, her på vei hjem fra søndagstur med “mor” Silje 🙂

Indiana Fortuna, en meget spennende frøken som viser store fartsressurser, vi gleder oss til fortsettelsen! 🙂