En fornøyd gjeng vel hjemme fra Bjerke! Fra venstre Indiana Fortuna og Thomas, Kristian, Lightning Exclusive og Nadia, og sist men ikke minst Silje og Laylock Classic.

 

Hestene serverte en topp lunch!

Flinke stallhester på farten i går på Bjerke, det kunne rett og slett ikke gått stort bedre..! 🙂 Laylock Classic var førstemann ut, fra posisjonen tredje par utvendig angrep han 1400 igjen, kjempet på i dødens resten av løpet til han koblet grepet kort før mål. Laylock fortsetter sin fine utvikling, dette var hans andre strake seier. Lightning Exclusive var vi også meget godt fornøyd med. Han satt i rygg leder og holdt farten fint til bronse etter løpspause.

Siste hest ut var Indiana Fortuna, som etter omlegging av trening til trykkvognsintervaller og dressur fungerte veldig fint. Indiana er et skikkelig talent, tross sitt beskjedne grunnlag la hun inn en avslutning i 11 fart og landet på fine 15,6 full vei.

Vi gratulerer Stall Grini, som nok har mer moro i vente med denne frøkna! 🙂

Oppasser Silje med sin høyt elskede Laylock i hjemlige omgivelser. Nåde den som krummer et hår på Laylocks mule, eller finner på å “låne” teppet hans..! Silje gjør alt for at Laylock skal ha det som en konge, Laylock må nok sies å være soleklar kandidat til den høythengende “mest bortskjemte” tittelen på stallen.. 🙂

Ikke rart oppasser Thomas smilte godt etter Indiana Fortunas Bjerkeseier i går. Mer moro i vente! 🙂

Lightning Exclusive fikk + i boka for innsatsen etter pause 🙂