Vi kan se tilbake på en flott uke, med bl.a. meget hyggelig svensketokt. Vi sakser fra Trav24:

Tre seire på Åby

Utland
Det ble en kanondag på Åby for de norske. Trond Bullern Anderssen og Kristian Malmin sendte avgårde tre hester. To av dem vant. Orlando Classic (e.Orlando Vici) ledet hver meter av sitt løp.

På oppløpet gikk det styggfort og 4-åringen kunne enkelt ta sin fjerde strake seier. Han er fortsatt ubeseiret. Vinnertiden ble 1.16.8/2140 auto og førstepremien lød på 30.000 skr.

Floris Baldwin galopperte seg bort bak bilen og endte sist i et lite felt før Luxury Tile skulle avslutte dagen.

Hun var bra med fra start i sitt V86-løp og kom seg ned i lederryggen i det høye tempoet. 07/500 meter. Absolut Gehör og Joyride Cane kjempet der fremme. I den siste svingen galopperte lederen som slagen. Det forstyrret Muscle Hill-datteren en smule som tapte en liten lengde mens Joyride Cane fikk et par pengder inn i oppløp. Luxury Tile fikk opp farten igjen og avgjorde veldig enkelt (bilde) på knallfine 1.11.1/1609 auto. 70.000 skr vanket i førstepremie til Vestmarka AB, c/o Ståle Lindgren.

Ikke rart Cecilie Kristiansen og Nedia Røsaas smiler og er blid. De holder et godt tak i Luxury Tile (venstre) og Orlando Classic i stallen etter løpet.

Tom Erik Solberg var også på plass på Åby. Med seg hadde han Karin Hauges Call The King (e.Great Challenger) som imponerte på Solvalla sist. Det ble et litt merkelig løp med Arwen T. Dream rasende 40 meter foran feltet i 12-fart første runden. Fra andre utvemdig sendte Solberg i vei etter 650 meter. de tok seg opp i rygg og på den siste langsiden var det omtrent slutt for lederen. Da stakk Call The King umiddelbart til flere 30-40 meter som omtrent holdt til mål. Vinneren travet 14.2/2140 auto og fikk 30.000
…………………………….

Fin Biriseier til Mega Classic

Mega Classic og Trond i sommerlige omgivelser

På Biri lørdag leverte Mega Classic et flott løp til seier, hennes andre strake. Megaman Neo-datteren begynner virkelig å vise fine takter nå, vi gratulere andelseierne i laget! 🙂

Lady Lane leverer nesten uten unntak gode løp, men på lørdag var det ikke det rette stinget i henne. Hun har gått mange løp i tøff konkurranse, nå blir det en liten helsesjekk for Lady Lane, som garantert kommer sterkere tilbake.  Roi Du Monde var favoritt i sitt løp, men en ulykksalig startgalopp sørget dessverre for at han var ute av dansen direkte.

På Jarlsberg fredag ble det galopp i første sving for Trespasser. På torsdag startet Classy Revelation på Momarken, og Elin Westerås Bredals talentfulle frøken gikk inn til en flott 2. plass bak dagens banker Thai Knight.

Quite Cool Classic imponerte på Bjerke

Quite Cool Classic og Jeanett med velfortjent triumf på Bjerke på onsdag. Vi gratulerer andelseierne!

På Bjerke onsdag var Quite Cool Classic tilbake i toppslag på Bjerke onsdag etter pause. Siste 500 gikk etter 10,7, så Quite Cool fikk et stort + i boka for innsatsen! 🙂
Scarlet Creation ga seg fra lederrygg i det samme løpet, vi tar en sjekk på henne og kommer sterkere tilbake. Ewald Boko feilet dessverre fra start og fikk aldri muligheten.