Par i hjerter – Orlando og Nadia

Tilbakeblikk på flott uke 

Våre flinke stallhester holder formen, og ga oss mye å glede oss over i uka som gikk.
På Bjerke onsdag knallet Orlando Classic til med seier igjen, hans femte strake på like mange starter i livet! Helt utrolig hvor flink han er, lille Orlando, som ikke akkurat blender noen med sitt eksteriør, han er liten og “butt” i fasongen, og en god del vinterpels gjør ikke saken bedre.. Men du verden hvor flott han er å se på når han springer, når Orlando strekker på seg ser man at han er litt utenom det vanlige. 🙂 Nogara gikk også et bra løp onsdag, med 4. plass som resultat. Amarone Classic ble det feil for, hun måtte jobbe på i dødens, ble for stri og pullet bort mye krefter, utenfor premierekka denne gangen i et løp der Clint Classic feilet seg vekk i første sving.

I avslutningsløpet ble det en meget gledelig dobbeltseier til frøknene Gulomgoarre og Indiana Fortuna. Førstnevnte norgesdebuterte på imponerende vis, mens Indiana kun var hode bak i mål. Vi gratulerer eierne i Stall Fun Invest og Stall Grini. 🙂

Gulomgoarre og Jeanett klar til avgang på onsdag. Jeanett smilte enda bredere etter løpet! 🙂

Hold Me Quick til topps i norgesdebuten

Fighting Love var blant favorittene i sitt løp på Biri, men dessverre var hun involvert i en kjedekollisjon innledningsvis, samt at hun ble påkjørt i siste sving da hun kom i angrep.. Kjedelig, men Fighting Love fungerte uansett bra og gikk utvilsomt glipp av en topplassering…
Det var knyttet stor spenning til Hold Me Quicks norgesdebut, og vi lot oss virkelig imponere over ham på Biri på fredag. Han stod uten seier på 10 starter i fjor, men en treningsperiode i Ådals dype skoger har nok gjort godt for kropp og sjel. Han holdt fart og stil oppe og fightet helhjertet helt inn på Biri på fredag tross dødens siste del av løpet. Gratulasjoner sendes til eierne, mer moro i vente med denne karen! 🙂

 

Hold Me Quick og oppasser Cecilie har kjemien i orden! 🙂