Mega Classic tok en sterk seier på Biri i går, tross reise i dødens. Trond holder her et godt tak i Megman Neos datter.

Fin søndag, både på Biri og hos Søta Bror

Ingen hviledag for oss i går, vi hadde nemlig hester til start både på Biri og i Sverige..!
På Biri innledet Farrah Diba i løp 1, vi hadde forhåpninger til henne etter et fint prøveløp, men hun var under pari for dagen og ga seg helt. Hostet etter løpet og var nok dessverre syk, vet. sjekk neste. Vi hadde i tillegg Powerbydream og Mega Classic til start i løp 3, Powerbydream feilet innledningsvis og tapte mye, fant travet og reparerte bra til 6. plass. Mega Classic måtte jobbe på i dødens, stod på fint til knepen seier, godt understøttet av Dag-Sveinung. Vi gratulerer Megas eiere med flott Biri-seier! 🙂

På Årgjäng var dagens største spenningsmoment om Kristian skulle klare å lose Zlatan Classic feilfritt rundt banen, og det klarte han til gangs! Zlatan leverte en meget sterk sluttspurt og hentet metere hele veien inn, slo til med sølv på ny rek., fine 14,2! 🙂

Luxury Tile gjør stort sett aldri et dårlig løp, ei heller i går. Hun måtte dra opp angrepene via tredjespor rundt siste sving, og stod på mesterlig helt inn til sølv, kun knepent slått og på fine 13,8 som er ny rek.  for henne over 2100 meter.

Vi gratulerer eierene til Zlatan Classic, som nå er klar for finale på Årgjäng om knappe to uker, og Luxury TIle  med fine prestasjoner. 🙂

 

En meget fornøyd gjeng på Bjerke etter Hickothepoohs imponerende seier på onsdag. Kommer det en OGP invitasjon snart tro? 🙂

Indiana Fortuna og Hickothepooh imponerte på Bjerke

Mandag startet Keystone Cash og Gonzales B.R. på Bjerke, begge som favoritter i sine respektive løp, men dessverre med to dg i boka.. Keystone Cash feilet seg vekk, mens Gonzales B.R. ble påkjørt i første sving. Sånn er det i dette gamet..!

Ellers var forrige ukes høydepunkt Hickothepoohs herlige seiersløp på Bjerke, hvor han måtte gjøre mesteparten av jobben selv og fikk bevist at banerekordløpet i hans forrige start ikke var noen tilfeldighet..! Vi gratulerer Ernestas og eierne i Stall Sørlie Kiosk, som nå håper på OGP start med sin stjerne.
Dayenne Lane stod på bra til 3. plass, mens det dessverre ble galopp for Gulomgoarre.

Indiana Fortuna leverte en strålende innstas til seier, hoppa til Stall Grini har virkelig slått ut i full blomst den siste tiden, vi gratulerer! 🙂

 

Oppasser Thomas kan med rette være stolt av Indiana Fortuna. Trykkvogntrening, dressurridning og massasje har hjulpet kraftig på sving-teknikken hennes, onsdag forserte hun Bjerkesvingene i upåklagelig stil! 🙂

På Jarlsberg lørdag leverte alle tre starthester fine innstatser. Mellby Frodo satt bom fast i lederrygg med krefter spart, Delight Classic gikk bra i kulissene i tøft lag, mens Nuclear Tile gikk meget bra til 4. i sin sesongdebut på flotte 13,2.

Vi trener på! 🙂