Towanda’s Classic, oppasser Siri, Trond og Kristian etter flinke Towandas herlige seier 🙂

Tusen takk til våre fantastiske 4-beinte helter, ansatte og hesteeiere!

Kvelden på Bjerke i går vil vi sent glemme! Vi hadde forhåpninger med flere av stallhestene, men at de skulle prestere så til de grader, ja det var en overraskelse av den svært positive sorten! 🙂 

Takk for innsatsen!

Skrevet av: Arne Aavatsmark 21:45 30. april 2019 , kategori: Sport

Bjerke: Trenerkameratene Anderssen og Malmin hadde en superveld. Den toppet seg med en seier på 10,2a som er banerekord for eldre norskfødte varmblods, men tre andre seirer varmet også.

10,2a/1609 travet Hickothepooh etter tredjespor i første sving og tet resten. Farten var 10,5/500 og 09,8/1000, men det affiserte ikke 7-årsvallaken nevneverdig. Etter 11,0 siste 500 forbedret han Support Justice’ banerekord med seks tideler. Vidar Hop var dyktig kusk.

– Hickothepooh var optimalt utstyrt i dag med amerikanervogn og helstengt hodelag. Dessuten gikk han uten sko. Han har dårlige høver og kan ikke gå skoløs hver gang. Jeg er utrolig imponert over innsatsen, sier Trond Anderssen. – Jeg må få takke alle de flotte stallfolkene vi har. Uten dem hadde ikke resultatene blitt så bra.

Ernestas, Hickothepooh og Lise-Marie

Tidligere på dagen sørget stallens førstekusk, Kristian Malmin, for to andre seirer. Towanda’s Classic avsluttet strålende til seier i V75-2.

– Towanda’s Classic er e herlig hoppe med topp innstilling. Hun gjør alltid sitt beste. Hun er dessuten en naturtraver som går uten sko og belegg, sier Anderssen.

Gonzales BR debuterte for Anderssen/Malmin. 5-åringen vant lett fra tet i V75-4.

– Gonzales BR er en kapasitetshest som har hatt mye helseproblemer. Han har mye å hente om han holder seg frisk. Jeg gleder meg til vi kan begynne å svømmetrene ham i elva. Det kan vi starte med om et par uker, sier Anderssen.

Gonzales B.R. omkranset av en fornøyd gjeng etter gårsdagens Bjerkeseier. Ekstra stas var det at eierne Åse og Johnny Valderhaug hadde tatt turen! 🙂

Kristian og Nadia smilte ganske så fornøyd bak Gonzales i seiersdefileringen 🙂

Til dessert sendte Anderssen/Malmin ut 3-årige Alfa Scarlet RR. Malmin satte fart fra annet utvendig 1100 igjen og overtok føringen kort etter. Han vant suverent på 16,3v/2140 etter 13,8 siste 500.

– Alfa Scarlet RR er en Scarlet Knight’er av riktig sort som jeg holder høyt, sier Trond Anderssen etter stallens fjerde seier for kvelden.
…………..

Ellers satt Emma Buitenzorg sist i feltet og fikk en krevende oppgave i en rask avslutning, mens Ewald F. Boko gikk meget bra til 4. på ny rekord i løpet Hickothepooh vant. Nevnes må også våre tre spennnede 3-åringer i prøveløpet, som alle leverte fine prestasjoner. Ivana B.R. feilet innledningsvis men reparerte flott, Farrah Diba fungerte meget bra og leverte en rask avslutning, det samme gjorde også Dream Creation, som landet på fine 17,8. Spennende ungdom dette her, som vi gleder oss stort til å jobbe videre med! 🙂

Alpha Credit R.R., Kristian og oppasser Nadia. Gratulasjoner sendes eierne, som kan være stolte av sin kjære “Tassen”! 🙂