Stallhestene holder formen, flere fine prestasjoner siden sist

Foruten våre flinke vinnerhester, må også Delight Classic og Nuclear Tiles finaleplasser i Jarlsberg Grand Prix hoppeavdeling nevnes. Frøknene Nuclear og Delight knallet til med utrolige 11,5 og 11,6 bak “umulige” Hillary B.R. på Jarlsberg i går! Det ble dessverre galopp for Wanda Classic innledningsvis i kvalet..

Av øvrige starthester på Jarlsberg i går avsluttet Mega Classic forrykende til 2. plass i et løp Indiana Fortuna feilet seg vekk i. Smellvakre Joe Comet  gikk et flott løp til bronse, mens det dessverre ble galopp for In Love Trans R. i seiersstriden.

På Bjerke tidligere på dagen oppførte Zlatan Classic seg eksemplarisk og tok en sterk seier, her må nevnes oppasser Nadia som har gjort en kjempejobb med den relativt krevende krabaten.. Alpha Scarlet RR feilet ulykksalig nok, men reparerte fint til 4. plass. Classy Revelation får også + i margen for bra innsats for solid rekordforbedring på 5. plass, mens Noble Tile fikk et veldig tøft løp utvendig for lederen og stummet de siste metrene til 5. plass. Akissassweetaswine viser at godformen sitter i, avsluttet meget bra til 2. plass.

Zlatan Classic- her med tidligere oppasser Ernestas, begynner så smått å bli voksen..! 🙂 

På Forus lørdag ble det dessverre galopp i repriser for Dream Creation, som ikke var venner med svingene.. Uni Lest var gledelig forbedret og tok en fin-fin 3. plass i langløpet.

Another Creation imponerte stort

Another Creation og oppasser Thomas i hjemlige omgivelser 🙂

Another Creation er ei travhoppe av rett slag, det viste hun på onsdag dag hun gikk til topps i DNT’s Unghestserieløpet. Another var litt i piggeste laget, åpnet voldsomt men holdt fart og stil opp helt inn til overlegen seier på ny rekord, 15,4. Vi gratulerer Trond Storbråten, som er både eier og oppdretter av denne talentfulle damen. 🙂

Kick Off Classic æret Rex Rodney

Forrige lørdag hadde vi en særdeles fin dag på Forus Travbane. Miracle Tile gikk et kjempeløp til bronse, mens Delight Classic ble nr. 4. Samme plassering ble det til en opplagt Ewald F. Boko, mens Kick Off Classic var i storslag og sprintet inn til flott seier på ny rek., 11,2.

Oppasser Marie hadde all grunn til å være stolt av Kick og seg selv på Forus! 🙂 Her med flott teppe og laurbærkrans etter seieren i Rex Rodneys Æresløp.

Elisabeth med familie tar gjerne turen og heier når de har muligheten, den yngre garde er selvsagt med! 🙂

Orlando Classic tok sin 9 (!!) strake

Orlando Classic (høyre) og Nadia, her sammen med stallvenninde Luxury Tile og Cecilie, jakter nå sin 10. strake…!

Det er så vi klyper oss i armen, for det Orlando Classic nå viser i løpsbanen så vi på ingen måte konturene av for et år siden…! Forrige onsdag var han rett og slett meget opplagt, og tok sin 9. strake på enkelt vis. Nesten utrolig å tenke på at Orlando faktisk ikke travet en eneste meter før han ble operert i kodene og begynt med svømmetreningen..!. Han er liten og butt og lubben, men når han får opp farten så ser man for alvor hvilken fin traver han er..! 🙂 Nå krysser vi fingrene for at Orlando skal klare å utvide seiersrekken til 10 strake seiere..! 🙂