Par i hjerter, Orlando Classic og oppasser Nadia

Utrolig flott dag på Bergen Travpark! 

Vi hadde en veldig trivelig tur til Bergen i helgen, hvor både Orlando Classic, Wanda Classic og Delight Classic leverte flotte prestasjoner.

Orlando Classic var førstemann ut, og vi var spent på om han skulle klare å opprettholde sin seiersrekke, det var tross alt første gang han var på overnattingstur og borte fra gården siden han ble født..! Og det uten “mor” Nadia, som måtte bli med to av sine andre passhester til Sverige…! Men jammen leverte han varene igjen, herlige lille Orlando, og stormet fra konkurrentene til sin åttende strake seier på like mange forsøk. Helt rått, denne hesten har utviklet seg til å bli et skikkelig eventyr for oss. Vi kunne ikke selge ham som unghest, han var halt og skakk og travet ikke en meter. Vi smurte oss med tålmodighet, han ble operert i kodene og svømmetrent i hele fjor sommer, og det har slått veldig positivt ut. Den flinke, lille krigeren har gjort alt riktig så langt i karrieren, og vi klyper oss i armen og krysser fingrene for at dette eventyret skal fortsette! 🙂

Wanda Classic til topps i Haukåsløpet, Delight god 3’er

Wanda og Delight Classic hadde ikke de beste forutsetninger fra spor 7 og 8, og det ble en rolig innledning med plass bakerst i feltet. Her lå de til ut av nest siste sving, da kastet Wanda loss og angrep via sporene med Delight på slep. Det ble en drøy reise rundt siste sving, men Wanda leverte en sterk prestasjon ved å fighte seg inn til seier, ikke langt bak avsluttet Delight strålende til 3. plass.

Vi takker for en strålende dag på Bergen Travpark, gratulasjoner sendes til Wanda Classic og Delights Classic eiere! 🙂

 

Wanda Classic poserer hjemme på tunet sammen med Ernestas

Liten dame med mye tæl! Oppasser Vilde tar godt vare på Delight, som er småvokst men virkelig kan flytte på beina! 🙂