Flere fine prestasjoner den siste tiden, Orlando toppet med sin 10. strake! 🙂

Det har vært sparsomt med oppdateringer her i det siste, vi har vært langt hyppigere til stede på Facebook. Her kommer derfor en hyldest til våre flinke firebeinte helter som har klatret helt til topps siden sist! 🙂

Towanda’s Classic har virkelig utviklet seg flott den siste tiden. Hun ga oss noen grå hår i hodet, den godeste Towanda, men etter at problemene med halsen ble avdekket og hun ble halsoperert har hun virkelig levert varene. I går tok hun en flott V75 seier på Bjerke, godt understøttet av velkjørende vikarkusk Dag-Sveinung.

Forrige onsdag var det Hold Me Quick som imponerte stort på Bjerke. Han har hele tiden vist fine takter i trening, og dette er en herremann vi har forventinger til fremover. Som vanlig skjøttet Kristian tømmeføringen, og var klar i talen etter målgang: “I dag imponerte han meg, dette var rått!” Vi gratulerer eierne i Stall Tress med seieren! 🙂

Par i hjerter, oppasser Cecilie og Hold Me Quick

Hold Me Quick og Cecilie med velfortjente sløyfer. Hold Me Quick virket også særs godt fornøyd med egen innsats.. 🙂

Nashville Yankee – et råskinn under sal..!

Flott trekløver, Marie, Nashville Yankee og Jeanett. Vi gratulerer! 🙂

Nashville Yankee har virkelig imponert i monté i sine siste løp. Under Jarlsberghelgen lenset han unna i stor stil (les: litt for fort), men holdt både fart og stil oppe helt inn med dyktige Siv Emilie Løvold i salen. Veldig moro med Nashville, han er “mor” Maries eget oppdrett, og hun har gjort alt med ham fra dag en. I Monté stortrives han, og både hans styrke og aksjon kommer til sin rett.

Fantastiske Another Creation tok sin tredje strake 

Another Creation og oppasser Thomas med velfortjente blomster. Gratulasjoner sendes eier Trond Storbråten! 🙂

Another Creation vet enda ikke hva det vil si å tape travløp..! Tre starter hittil i livet har gitt like mange seier, og nå på Jarlsberg i sitt forrige løp var hun rett og slett imponerende god. Veldig moro for eier Trond Storbråten, som ikke bare er eier, men også oppdretter og har planlagt datteren til Umbra og Quite Easy fra første dag.. Vi gleder oss til fortsettelsen med denne flotte frøkna! 🙂

Orlando Classic tok sin 10 (!!) strake 

Nadia med gullklumpen, som nå også har sørget for sydenferie til sin kjære oppasser..! 🙂

Orlando Classic har klart det kunststykke å rade opp 10 strake, gjett om vi er stolte av denne lubne, lille hesten..!! 🙂 Han ser ikke imponerende ut på gulvet, faktisk ble han regelrett mobbet av svenske kommentatorer tidligere i år, men det var før de hadde sett ham i løp..! Lille, noe korpulente Orlando har nemlig en flott aksjon, og ikke minst et fantastisk løpshode.
Tjener han 200.000,- blir det sydentur på deg, sa Trond til Nadia før han begynte å starte, og den milepælen rundet han med glans. God tur Nadia, det er så velfortjent! 🙂
(Men vi vet at du kommer til å ringe hjem annenhver dag, minst, for å sjekke hvordan det er med “barneflokken” din..! 🙂

Trespasser til topps = sterke scener..!

 

Marianne og Trespasser, rett og slett et dreamteam..! 🙂

Trespasser har hatt sine helseutfordringer, men “mor” Marianne har stått last og brast med sin kjære hest i gode og onde dager. For på gode dager så er Trespasser nettopp det, når han er i orden og fungere bra er han rett og slett meeget bra, slik han var under Jarlsbergkjøringen. Vi kan love sterke scener i stallringen i etterkant, synd at filmopptaket til Vilde ikke ble av en slik kvalitet at det er egnet for deling..! 😉 Gratulasjoner går til eier Jan Andersen, dette var virkelig en fortjent og morsom seier! 🙂

Fortsatt god sommer til dere alle! 🙂