*Bro Point karrierens første *Hades Håleryd imponerte *Seier til Sao Paulo *Nozler til topps
Bro Point, her i mer sommerlige omgivelser, tok en fin seier på Bjerke i går etter ledelse fra start til mål.

Bro Point, her i mer sommerlige omgivelser, tok en fin seier på Bjerke i går etter ledelse fra start til mål.

*Bro Point karrierens første
*Hades Håleryd imponerte
*Seier til Sao Paulo
*Nozler til topps

Stallhestene har prestert bra den siste tiden, og siden forrige oppdatering har de tatt fire seiere. Kjempemoro, nå håper vi den fine trenden fortsetter fremover!

Kort oppsummert på den sportslige fronten:

I dag gikk Crunch Classic et bra løp til 4. plass, han holdt koken meget bra etter store trafikkproblemer underveis, og er i fin utvikling.

I går tok Bro Point karrieren første seier, etter ledelse fra start til mål. Onsdag gikk French Prestige bra på Bjerke, satt fast med krefter på lager og endte første utenom premierekka. Overtime Frecel var tilbake etter pause, og gikk et flott løp til 2. etter dødens mye av veien.

Sao Paulo, som går under kallenavnet "Sauen" på stallen, gikk bra til seier på Bjerke forrige onsdag.

Sao Paulo, som går under kallenavnet “Sauen” på stallen, gikk bra til seier på Bjerke forrige onsdag.

Søndag på Drammen gikk Darcy bra til 4. plass, og får fullt godkjent for innsatsen.

Lørdag feilet Galliano seg vekk i montéløpet, er dessvere veldig usikker. Thai Broadway og Mr. X.F. Royal var ute i eliteløpet, Mr. X.F. Royal fikk et tøft løp i dødens, kjempet på bra til 4. plass, mens Thai Broadway gikk meget bra til sølvet.

Frendag var en møkkadag på Biri, galopp og dg for Norse Ideal, og 7. plass til en ikke altfor kvikk Crunch Classic.

Nozler, som her går og pønsker på noe spik, gikk et flott løp til seier på Bjerke onsdag 10. nov., mesterlig kusket av Gunnar Austevoll.

Nozler, som her går og pønsker på noe spik, gikk et flott løp til seier på Bjerke onsdag 10. nov., mesterlig kusket av Gunnar Austevoll.

Hades Håleryd var tilbake på topp på Bjerke forrige torsdag og tok en overbevisende seier.

Hades Håleryd var tilbake på topp på Bjerke forrige torsdag og tok en overbevisende seier.

Torsdag tok Hades Håleryd en flott seier av den solide sorten på Bjerke, meget godt undertøttet av Eirik Høitomt.

Onsdag hadde vi en flott dag på Bjerke, med seier til både Nozler og Sao Paulo. Kuskingen til Austevoll bak Nozler var rett og slett av den geniale sorten, med smyging innvendig og perfekt luke i siste sving. Både hesten, og ikke minst kusken, fortjener ros for innsatsen. Sao Paulo er en urutinert herremeann, men han var flink i kvelden siste løp og kjempet på til seier.
Merlin Classic og Perfect Tabac var begge langt under pari, og vet. sjekk dagen etter avslørte halser fulle av slim… Kjedelig, men på ingen måte den verste sykdommen en hest kan ha..!

Posted: November 21, 2014, 9:55 pm
Bronse til Mr. X.F. Royal etter et flott løp.

*Strålende Thai Broadway til topps i Kniksen Æresløp
*Bronse til Mr. X.F. Royal

Ukas store høydepunkt var utvilsomt lørdag på Bergen Travpark, her sakset fra TGN:

Bergensdobbel til Thai Broadway
Skrevet av: Frode Gjesdal 16:52 11. oktober 2014 , kategori: Sport

Thai Broadway vant sitt andre storløp i byen mellom de sju fjell. Galopp for favorittene i kaldblodseliten. Ingen klarte sju rette.
5. juli vant Thai Broadway Ketil Hansens minneløp. Nå fulgte han opp med Kniksens æresløp.

– Dette betyr enormt mye. Jeg kjente Kniksen personlig – vi var begge trenere i bergensfotballen, sa Terje Aspevik som er en av åtte andelseiere på Thai Broadway.

– Å kjøre til tet var planen på forhånd. Han er på vei opp mot formen han hadde i forbindelse med europaderbyet og Breeders Crown i Sverige i fjor. Thai Broadway ble litt for pigg underveis, og brukte litt unødvendig med krefter, men det holdt, sa Gunnar Austevoll.
…………………..

Det holdt på å bli dobbeltseier, Mr. X.F. Royal gjorde et flott løp og var nær ved å ta sølvet, faktisk trodde speakeren at han var annenhest i mål, men foto viste at han ble slått med “et nesehår”. Uansett, flott innsats som bekrefter at formen sitter i.

Våre øvrige to starthester Darcy Classic og Selma’s Classic, ble det dessverre galopp for. Selma feilet i en trang situasjon når kusken måtte justere ham, men Darcy ikke fungerte optimalt og var dårlig.

Det var travkjøring også lørdag kveld, Merlin Classic med Ernestas i vogna ble nr. 4., mens Lightning Chip fikk med seg en 6. plass.

Onsdag på Bjerke så det ut til å gå mot seier for Obi i 4-års Stjernen, han kom først ut i oppløp, la av litt når han ble alene, og ble spurtet ned av Thai Armani. Uansett en fin prestasjon av Obi, som vi natulig nok har store forventninger til fremover.
Crunch Classic møtte gode konkurrenter i 3-års løpet, gikk på det jevne til 6. plass.
Torsdag ble Plusfourtyeight nr. 4 på Bjerke, vi hadde trodd han skulle kjempe helt i toppen, men han var under pari og vet. sjekk er neste post på programmet.

Få starthester ute om dagen, vi har vaksinert stort sett hele hurven med utvidet vaksine som forhåpentligvis vil øke immunforsvaret på sikt.

Stallformen har vært stigende de siste par ukene, vi krysser fingrene for at det fortsetter, og at sykdom nå snart er et tilbakelagt kapittel.

Posted: October 17, 2014, 6:21 pm
Ukas store opptur var Mr. X.F. Royal, som tross spor 7. og en plass langt bak i køen underveis, rundet feltet til seier på imponerende vis på Bjerke onsdag.
Etter en periode preget av helsetrøbbel var Mr. X.F. Royal tilbake på imponerende vis på Bjerke på onsdag. Velfortjente blomster til eier May, som gledet seg over å se sin øyensten tilbake i slag.

Etter en periode preget av helsetrøbbel var Mr. X.F. Royal tilbake på imponerende vis på Bjerke på onsdag. Velfortjente blomster til eier May, som gledet seg over å se sin øyensten tilbake i slag.

Vi sliter fortsatt i motbakke med en del syke hester på stallen, men noen har ihvertfall begynt å vise gamle takter igjen. Ukas store opptur var Mr. X.F. Royal, som tross spor 7. og en plass langt bak i køen underveis, rundet feltet til seier på imponerende vis på Bjerke onsdag. Veldig moro å se Mister’n tilbake i toppslag igjen, nå tror vi på en fin periode for ham fremover.

Ellers gikk Secret Player et nytt, bra løp på Bjerke til 2. plass, han begynner å vise fin takter nå, Varenne-sønnen. Merlin Classic ble nr. 4. i samme løp, satt bom fast med krefter spart. Vår siste starthest, Pine King L, feilet seg vekk.

Torsdag var en møkkadag, både Timely Fashion og Negotiable satt fast. På Jarlsberg fredag ble det bare galopp, både Thai Passion og Galliano feilet seg bort, mens Lakeside Cantona ga seg til noe til slutt og endte “første uteom”. I går på Drammen ble det enda mer galopp, både Grace Classic og Wagtail Happyharry spolerte sine sjanser med galopp, mens Lovely Salt ble nr. 5 i tøft lag og får godkjent for innatsen.

Forrige uke var også en dårlig uke for stallen. Fredag på Biri feilet Kejser K.D. som storfavoritt, galopp ble det også for Nesvik Spik’n., mens Simoni’s Spice fikk trafikkproblemer og endte utenom premielista. Torsdag på Bjerke tok Secret Player en fin 2. plass, mens Dreamline ble nr. 6. Onsdag ble Polar Rocky første utenom, mens Crunch Classic ble nr. 7.

Vi har har tatt prøver til dyrkning av flere av hestene, og venter med spenning på resultatet, det hadde vært til stor hjelp å få kartlagt eksakt hva det er vi sliter med på stallen.

Posted: September 21, 2014, 6:12 pm
*I fjor: 8 Derby/Kriteriefinalister - I år: 0... stang ut for stallen

 

*I fjor: 8 Derby/Kriteriefinalister
– I år: 0… stang ut for stallen

Det er på det nærmeste Syden temperatur i Ådal om dagen, rett og slett fantastisk fine høstdager med sol fra morgen til kveld. Det har vært en stusselig høst for stallen så langt, i klasseløpskvalene hadde vi stang ut med både Thai Voyager og Obi, som begge var blandt forhåndsfavoritten i sine respektive kval, ingen av de øvrige tok seg til finalene.

Det er litt av en kontrast til fjoråret, hvor vi hadde rekordmange finalister på startstreken, hele 8 hester fra stallen var i de klassiske finalene. Men, det er bare å innse at mye sykdom de siste månedene har gjort at vi har kommet skjevt ut på hoppkanten. Det er bare å krumme nakken og jobbe på, vi har vært nede i en bølgedal, nå er vi topp motivert for å jobbe oss oppover kneika igjen.

Hittil denne uka har starthestene gjort sine saker bra. Mandag tok Merlin Classic en fin seier på Jarlsberg, men Thai Passion gikk bra til 4 i tøft lag. Tirsdag ble Mable Classic nr. 2 på Drammen, Ernestas kjørt prikkkfritt og nærmet seg meter for meter mot mål etter sen luke. Stallvenninde Josselyn Classic feilet innlednigsvis men knep siste premien. Saturn var ute med debuterende Signe Steen på ryggen i går, ble dessverre hengende i døden og endte første utenom. I dag gikk Lakeside Cantona et bra løp til annen, fikk luken for sent og hadde full fart i mål. Lovely Salt avsluttet også bra fra de bakre rekker til 4. plass.

Det virker som om stallformen er stigende, vi får virkelig håper det stemmer og at vi er ferdig med sykdom for denne gang.

Posted: September 16, 2014, 6:51 am