*Strålende Thai Broadway til topps i Kniksen Æresløp
*Bronse til Mr. X.F. Royal

Ukas store høydepunkt var utvilsomt lørdag på Bergen Travpark, her sakset fra TGN:

Bergensdobbel til Thai Broadway
Skrevet av: Frode Gjesdal 16:52 11. oktober 2014 , kategori: Sport

Thai Broadway vant sitt andre storløp i byen mellom de sju fjell. Galopp for favorittene i kaldblodseliten. Ingen klarte sju rette.
5. juli vant Thai Broadway Ketil Hansens minneløp. Nå fulgte han opp med Kniksens æresløp.

– Dette betyr enormt mye. Jeg kjente Kniksen personlig – vi var begge trenere i bergensfotballen, sa Terje Aspevik som er en av åtte andelseiere på Thai Broadway.

– Å kjøre til tet var planen på forhånd. Han er på vei opp mot formen han hadde i forbindelse med europaderbyet og Breeders Crown i Sverige i fjor. Thai Broadway ble litt for pigg underveis, og brukte litt unødvendig med krefter, men det holdt, sa Gunnar Austevoll.
…………………..

Det holdt på å bli dobbeltseier, Mr. X.F. Royal gjorde et flott løp og var nær ved å ta sølvet, faktisk trodde speakeren at han var annenhest i mål, men foto viste at han ble slått med “et nesehår”. Uansett, flott innsats som bekrefter at formen sitter i.

Våre øvrige to starthester Darcy Classic og Selma’s Classic, ble det dessverre galopp for. Selma feilet i en trang situasjon når kusken måtte justere ham, men Darcy ikke fungerte optimalt og var dårlig.

Det var travkjøring også lørdag kveld, Merlin Classic med Ernestas i vogna ble nr. 4., mens Lightning Chip fikk med seg en 6. plass.

Onsdag på Bjerke så det ut til å gå mot seier for Obi i 4-års Stjernen, han kom først ut i oppløp, la av litt når han ble alene, og ble spurtet ned av Thai Armani. Uansett en fin prestasjon av Obi, som vi natulig nok har store forventninger til fremover.
Crunch Classic møtte gode konkurrenter i 3-års løpet, gikk på det jevne til 6. plass.
Torsdag ble Plusfourtyeight nr. 4 på Bjerke, vi hadde trodd han skulle kjempe helt i toppen, men han var under pari og vet. sjekk er neste post på programmet.

Få starthester ute om dagen, vi har vaksinert stort sett hele hurven med utvidet vaksine som forhåpentligvis vil øke immunforsvaret på sikt.

Stallformen har vært stigende de siste par ukene, vi krysser fingrene for at det fortsetter, og at sykdom nå snart er et tilbakelagt kapittel.