Hickothepoohs herlige comeback

Hjem/TOPPSAK/Hickothepoohs herlige comeback

Hickothepooh tok seg av Bergenspokalen

Noen comeback varmer mer enn andre… 💖 Med tanke på hvor ille det virkelig kunne gått på vei til Finland tidligere i sommer, så er det ekstra gøy å se at Hickothepooh er tilbake der han var før den stygge ulykken. Han dro like gjerne helt til Bergen og kuppet Bergenspokalen med seg hjem til de dype skoger i Ådal’n 🏆🐎🥇Stort gratulerer til Ernestas Tijunelis, de andre eierne og oppasser Lise Marie Rudshagen.

Vi sakser fra Trav24:

Hickothepooh tilbake der han slapp

Heldigvis så det ikke ut til at Hickothepooh (bilde) hadde vært borte fra løpsbanen et sekund når han i går kveld gjorde comeback etter den stygge ulykken han var med på under lessing til en flyreise. 

Det var på vei til start i Kymi Grand Prix i juni at ulykken var ute. En mildt sagt klønete planlegging av ombordstigningen på flyet gjorde sitt til at Triton Sund-sønnen fikk panikk og ødela seg stygt. Det stod faktisk om livet en periode. Med mangfoldige sting ble hesten lappet sammen og etter en periode kom han hjem til Ådal.

I går hadde Trond Anderssen og Kristian Malmin funnet et fint løp til 7-åringen i Bergenspokalen. Og akkurat som før skadeoppholdet var hesten i topp skikk. En reise utvendig for Deep Sea Dream i 14-fart gjorde ingenting. På oppløpet kunne Vidar Hop vibrere sideveis på sin karakteristiske måte og Hickothepooh stakk fra de øvrige til overlegen seier på fine 1.13.3/2100 auto.

2019-09-20T18:40:53+02:0020. september 2019|
Go to Top