enjoyogLiseM

Oppasser Lise-Marie har all grunn til å være fornøyd med sin kjære Enjoy for tiden! 🙂

Enjoythefuture fortsetter å imponere

Enjoythefuture holder sin fine form, og tok sin tredje strake seier på Klosterskogen i går. Kristian ga ham et optimalt løpsopplegg, innledet i annet par utvendig før han satt full fart inn mot siste sving og koblet grepet på lederhesten ut i oppløp. Siden var det ikke snakk om saken, Enjoythefuture seilte inn til en klar seier. Veldig moro, og ekstra stas at flere av eierne hadde tatt turen for å se Enoy “live”, grattis til dere alle! 🙂

enjoylisekloster

Etter løpet, Enjoy er meeeget godt fornøyd med egen innsats, det vanket både ros, klapp og ikke minst gulrøtter..! 😉

Enjoykloster

Varming. Vi var litt skeptisk til Kloster-svingene, men de taklet Enjoy fint.

Lunch-premier

Zola Classic var en av våre starthester på Bjerke i går, og etter hennes fine innsats forrige uke hadde vi tro på topplassering. Hun inntok føringen, slapp til Jetsun, ga seg litt siste 50 og ble nr. 5. Emma Buitenzorg fikk en fin reise i 2 par uvendig, ble sittende stengt da angrepene kom bakfra og kapret 6. plassen. Pixie Frecel stod vondt til i spor 8, ble bakket bakerst i feltet og her ble hun til mål var passert.