Enjoythefuture

 

Lørdagsoppsummering fra Mjøsas bredd.

Bahama Classic
var førstemann Urettelse dame) ut fra vår stall, fikk et fint løp av Kristian i 2. par utvendig og ble nr. 5, ok men ikke noe mer. 
Enjoythefuture S.C.
stod i et trist 7. spor, men leverte en flott innsats til 3. på Biri, han nærmet seg meter for meter oppunder mål og var ikke langt bak de to fremste i mål, og pyntet samtidig på rekorden sin til 14,3, + i boka for innsatsen.
Bro Point var ute i samme løp som Enjoy, stod i spor 11 og forble i de bakre rekker, skuffet.
Obi’s Coktail var i favorittsjiktet i grunndivisjonen, men forsvant dessverre i høggende galopp i  første sving og det ble dg i boka.. Vi rev alle skoene, en balanse han har fungert  fint på, men i kombinasjon med hard bane ble det mest pass og galopp på lørdag.