Knight Classic

Knight Classic ukas højdare, ellers forsvant de fleste i galopp…!

Dette har vært en uke med ekstremt mye galopputskeielser og stang ut, så det føles godt å være i gang med ny uke og nye muligheter..! En liten gjennomgang av dystre dager må vi dog ha:

Onsdag starter Thai Profit og Fender Boko i ungdomsløpet på Bjerke, de kom som nr. to og tre ut i oppløp da de klarte å hekte hjul… Utrolig kjipt, også for herrene Lars Fredrik og Vemund, den magre trøsten får være at hestene leverte bra prestasjoner … Lonely Warrior gikk bra i 3-års løpet til 4 plass, pyntet kraftig på rekorden sin. Teenager satt stengt lenge, gikk fint til 4. plass mend Kicking Classic satt fast bak i feltet og endte utenfor premierekka.

En nitrist dag hadde vi på torsdag, hvor Pixie Frecel feilet før start, Max Millan feilet seg også vekk tidlig, Airstrike One feilet som dårligst nr. 3 på oppløpet, og Walmart ble sjenert til galopp. Rett og slett en dag hvor alt gikk den veien høna sparker, men sånn er det bare i dette gamet innimellom. På Jarlsberg fredag fortsatte galopp-trenden med Alm Rodina som feilet seg vekk i startfasen, før Knight Classic tro til med en flott seier i unghestløpet.

Lørdag ble det 5 for Hickothepooh, som dessverre havnet i dødens i Kronprins Haakons Pokalløp og ble trøtt til slutt. Anazai ble nr. 6, var brunstig og gikk med brekket på kunne  Kristian fortelle. I Sverige satt Trespasser bom fast med hetta på, mens Gukko Raw var blant favorittene på Årgjäng men ble sjenert til galopp innledningsvis, reparerte dog flott til 4 og viste fin form.

Som dere skjønner, det er greit å ta fatt på en ny uke, vi krummer nakken og jobber på! 🙂

Gukko Rawsverige

Gukko Raw reparerte flott til 4 i Sverige på søndag, her med oppasser Karina i sulkyen (Foto: Mr. Andresen)