EnjoyLise

Som dere ser, kjemien er i orden mellom Enjoy og hans kjære oppasser Lise Marie..:)

Enjoythefuture med sin andre strake Biri-seier

Enjoythefuture er i flott slag for tiden, på Biri søndag tok han sine andre seier på en uke. Han gikk til tet på et tidlig tidspunkt, og fikk siden dirigere i front, holdt fart og stil oppe helt inn til sikker seier. Gratulasjoner sendes eierne! 🙂
Ellers på Biri søndag leverte hestene greie prestasjoner, Teenager fast i det lengste til 5. i løpet til Enjoy, Alm Rodina fast innvendig og ble nr. 5, samme plassering ble det også på Bahama Classic.

Bronse til Escape Boko på Axevalla og Riordan Kronos på Sørlandet

Trond og Karina hadde tatt turen til Axevalla med Escape Boko på lørdag. Han fikk et tøft løp i dødens men stod på flott til bronsen. Samme plassering og løpsopplegg ble det også på Riordan Kronos, som startet på Sørlandet og fikk + i boka fra kusk Kristian. Solitario Jet var ute i Sølvhesten men fungerte ikke og Kristian brøt løpet, veterinærsjekk neste..

riordankronos

Riordan Kronos med fast makker Malmin

EscapeogTrond4
Gutt med overskudd i orden..! Escape Boko er glad i å showe litt, for å si det mildt…! 😉