Etter en periode preget av helsetrøbbel var Mr. X.F. Royal tilbake på imponerende vis på Bjerke på onsdag. Velfortjente blomster til eier May, som gledet seg over å se sin øyensten tilbake i slag.

Etter en periode preget av helsetrøbbel var Mr. X.F. Royal tilbake på imponerende vis på Bjerke på onsdag. Velfortjente blomster til eier May, som gledet seg over å se sin øyensten tilbake i slag.

Vi sliter fortsatt i motbakke med en del syke hester på stallen, men noen har ihvertfall begynt å vise gamle takter igjen. Ukas store opptur var Mr. X.F. Royal, som tross spor 7. og en plass langt bak i køen underveis, rundet feltet til seier på imponerende vis på Bjerke onsdag. Veldig moro å se Mister’n tilbake i toppslag igjen, nå tror vi på en fin periode for ham fremover.

Ellers gikk Secret Player et nytt, bra løp på Bjerke til 2. plass, han begynner å vise fin takter nå, Varenne-sønnen. Merlin Classic ble nr. 4. i samme løp, satt bom fast med krefter spart. Vår siste starthest, Pine King L, feilet seg vekk.

Torsdag var en møkkadag, både Timely Fashion og Negotiable satt fast. På Jarlsberg fredag ble det bare galopp, både Thai Passion og Galliano feilet seg bort, mens Lakeside Cantona ga seg til noe til slutt og endte “første uteom”. I går på Drammen ble det enda mer galopp, både Grace Classic og Wagtail Happyharry spolerte sine sjanser med galopp, mens Lovely Salt ble nr. 5 i tøft lag og får godkjent for innatsen.

Forrige uke var også en dårlig uke for stallen. Fredag på Biri feilet Kejser K.D. som storfavoritt, galopp ble det også for Nesvik Spik’n., mens Simoni’s Spice fikk trafikkproblemer og endte utenom premielista. Torsdag på Bjerke tok Secret Player en fin 2. plass, mens Dreamline ble nr. 6. Onsdag ble Polar Rocky første utenom, mens Crunch Classic ble nr. 7.

Vi har har tatt prøver til dyrkning av flere av hestene, og venter med spenning på resultatet, det hadde vært til stor hjelp å få kartlagt eksakt hva det er vi sliter med på stallen.