Knight Classic

Knight Classic ruver kke i terrenget, men fly fort, ja det kan han..!

Oppsummering uka så langt

Knight Classic er foreløpig ikke helt stødig, men tirsdag var han flink og holdt seg i rett gangert på Momarken, og tok en sterk seier fra dødens. Vi stoler på ingen måte på ham foreløpig, men at 3-åringen til Stall Out of business viser fine takter er helt klart.

På Momarken startet også Zola Classic som favoritt, Kristian hadde god tro før start, men dessverre ble det galopp i første sving for  en pigg Zola Classic..

Onsdag på Bjerke hadde vi uvanlig få hester til start, nærmere bestemt 1! Luxury Tile stilte til start i 3-års løpet, er foreløpig litt i kategoren stor og uferdig, men denne toppstammede frøkna etter Muscle Hill kommer til å bli ordentlig god på sikt mener herrene Malmin og Anderssen. Onsdag ble det en fin 3.  plass på 17,4.

Torsdag gikk Bahama Classic et bra løp til 2. plass, mens stallvenninde Pixie Frecel ble nr. 3 i sitt løp og får godkjent for innsatsen.

Medeier av Luxury Tile, Thorbjørn Landheim, er dyktig bak kameraet! Se bare på disse blinkskuddene av Luxury på Bjerke torsdag! 🙂

Luxury Tile2

Luxury Tile3