Lakeside Cassic med eier og oppdretter Gitte, som har all grunn til å være stolt av sin storvokste Revenue-datter.

Lakeside imponerte på Biri, Tarantino Classic flink 3’er

Vi reiste til Biri med full bil på lørdag, stallens starthester var Columbus Sisu, Teenager, Lakeside Cassie, Stormbringer G.R., Coktail Classic og Tarantino Classic.

De første ut var Columbus Sisu og Teenager, Columbus Sisu var tilbake etter lang pause og fungerte nå fint, feilet bort en sannsynlig trippelplass ut i oppløp. Teenager satt innvendig og ble dratt sist i feltet da forandliggende hest stoppet, fungerte fint selv om det ikke ble premie.

Lakeside Cassie var strålende opplagt for dagen, stakk til tet og styrte siden begivenhetene helt inn med Dag-Sveinung i vogna. Veldig moro, stort grattis til eierne Gitte og Trond som, hadde en nervepirrende dag foran tv skjermen! 🙂 Når det gjelder Lakeside må vi virkelig berømme oppasser Sven. Hun har ikke den enkleste aksjonen, men han har styrketrent henne i sitt spesial-trykkvognopplegg, og lørdag var hun bedre enn noensinne.
Cocktail Classic var tilbake etter operasjon og lang pause, fungerte fint og fikk med seg 6. premien hjem.

I sølvdivisjonen var Stormbringer G.R. en av favorittene, men her ble det meste feil. Løpsref. fra Trav24:

Thai Profit og Seven Cru var de beste fra start. Sistnevnte galopperte inn i den første svingen. Da kom Kristian Malmin frem for å overta teten med formsterke Stormbringer G.R. Eirik Høitomt ville sitte foran og det ble kjøring med Basic Instinct i rygg. Farten var 10.0/500 meter og 13.3/1000 meter. Da samlet feltet seg med Looking Superb perfekt plassert i andre utvendig. Hestene hadde ikke engang rettet ut for den siste langsiden før Jomar Blekkan ga full gass. I løpet av hundre meter satt de i føringen, Stormbringer G.R. hadde akkurat krefter igjen til å komme seg foran Thai Profit.

Tarantino Classic var ute i V75 finalen, hun fikk et fint løp i ledderryggen, og leverte et nytt fint løp til 3. plass.

Lakeside Cassie hjemme på stallgangen, med gratispassasjer…! 🙂

 

Tarantino Classic gir oppasser Vilde mange gleder, her foreviget etter andreplassen i Oaks på Momarken.

Kicking Classic, her med tidligere oppasser Jannicke, som også var på besøk i helgen og fikk kjøre en tur med sin tidligere gromgutt..! 🙂

Kicking Classic og Laylock Classic flinke sølvgutter

På Bjerke onsdag hadde vi Laylock Classic, Mr. Classic, Akissassweetaswine, Fender Boko og Kicking Classic til start. Laylock Classic gikk et nytt, fint løp til 2. plass. Mr. Classic ble bakket sist og forble i de bakre rekker, fungerte ikke så bra som i de foregående startene og vet.sjekk ble behandlet opp etter løpet. Akissassweetaswine slapp til favoritten, som dessverre stoppet og dro en meget pigg Kiss bakerst i feltet. Fender Boko ble det også feil for, han ble hengende i dødens hele løpet og trøtnet naturlig nok til slutt.
Kicking Classic satt fjerde utvendig, og leverte en rakettavslutning, hentet metere hele veien inn og tok en fin 2. plass.

Par i hjerter, Laylock og oppasser Silje. Hun er akkurat så glad i Laylock som bilde gir inntrykk av..! 🙂

Fra søndagsturen, måtte bare dele dette bildet med dere! Rett og slett strålende vær og føre oppover mot Vikerfjell, vi var 8 stykker på tur og tross 16 blå nede i bygda var det langt mildere i høyden. Her har vi akkurat hatt Kvikk Lunch pause og er på vei nedover i bygda igjen. 🙂