Quite Cool Classic og oppasser Sven

Flotte prestasjoner av stallhestene, men også et stort skår i gleden da Tarantino Classic skadet seg stygt….

Det har skjedd litt av hvert siden forrige oppdatering, er kommer en oppsummering!

Vi tar det siste først, nemlig Clint Classic som var ute i Ludvig Nilsens Minneløp på Drammen lørdag. Det kunne jo se ut som om han var feilmeldt, men Trond og Kristian valgte å starte ham mot eliten da det var dårlig med løp i grunnlaget, og de dessuten mente at han ikke ville gjøre seg bort mot elitehestene. Med fasit i hånd viste det seg å være helt riktig, (selv om vi fikk spørsmål om han var feilmeldt..), for Clinter’n han flott med i lederryggen til en gledelig 3. plass! 🙂

På Bjerke torsdag var Coktail Classic og Lightning Tile ute i det samme løpet, Lightning var favoritt og ledet til ut i oppløp, firte noe til 4., og dro med seg en helpigg Coktail som satt i lederryggen bakover til 6. plass.
Spicy Boss leverte et flott løp til 2. plass, hentet metere hele veien inn og fikk stort + i margen. Det gjorde også Walkabout Classic, som tross dødens var sterk nok til å ta hjem seieren. Vi gratulerer eierne Fred og Kristin Ihle! 🙂

Jeanett med Walakbout Classic (til høyre) og linselus Kicking Classic til venstre.

På onsdag startet Trespasser, Columbus Sisu og Fender Boko i det samme løpet. Fender Boko var blandt de mer betrodde, men det ble feil for hans del, ble sittende, nr. 4.  Columbus Sisu feilet i fjerde innvendig, mens Trespasser virkelig leverte varene, strålende 2. plass tross dødens til stor glede for “mor” Marianne og eier Jan Andersen. Enkelte 2. plasser betyr mer enn en seier, særlig når hestene levere etter operasjon og langvarig helseplunder..! 🙂

 

Trespasser og Marianne, vi snakker kjærlige, på EKTE!! 🙂

Lakseide Cassie og Knight Classic var ute i Living Prides løp, Knight Classic feilet uheldigvis men Lakeside Cassie leverte en strålende langspurt og avgjorde sikkert til sin fordel. Veldig moro, hun har slått ut i full blomst nå, den storvokste Revenuedatteren til Gitte og Trond, gratulasjoner sendes! 🙂

Hverdagsbilde av Lakeside Cassie og hennes dyktige oppasser Sven. Her er det skotøyet som skal ordnes på, boooring synes Cassie..! 🙂

V75 på Bjerke – stor glede og stor sorg..

Dagen ble innledet med Sao Paul og Nogara, Sao Paulo gikk greit til 5. plass mens Nogara feilet vekk en sannsynlig trippelplass ut i oppløpet, ref. kusken.
Uendy Z.S var tilbake etter lang pause, og leverte et kruttsterk løp til seier i Yesbox Hoppeløp, var rangert langt ned men imponerte stort! Gratulasjoner sendes Per Arne Skjelsvik.

Dreamteam! Oppasser Cecilie sørger for at Uendy Z.S. trives og presterer på topp.

I Widding løpet hadde vi to kandidater, i form av Akissassweetaswine og Laylock Classic.
Sistnevnte feilet i en trang situasjon, mens Akissassweetaswine leverte et nytt toppløp til 3. plass.

Akissassweetaswine fortsetter å glede sin eier Anja (venstre) og oppasser Jeanett, nå med bronse i Widding-løpet 🙂

Tarantino Classic og oppasser Vilde fra lykkeligere tider, etter hennes 3. plass i Oaksfinalen.

Quite Cool Classic var favoritt i Hoppedivisjonen, og leverte varene til gangs etter ledelse det meste av veien, vinnertiden var sterke 13,6.  Kick Off Classic og Standing Ovation var ute i stayerløpet, Kick Off Classic ledet det meste av veien, men måtte se seg slått kort før mål, holdt hederlig til 4. plass. Standing Ovation fikk trafikktrøbbel og endte utenfor premierekka.

Så til dagens triste hendelse, nemlig at Tarantino Classic skadet seg stygt. Hun hektet seg borti knebelegget sitt i første sving, og det så ut som om hun skulle falle i banen. Hun gjenvant balansen, men i samme moment hogg hun borti frambeinet sitt med bakbeinet, med det resultat at den overfladiske bøyesene nær ble kappet av.

Veldig kjedelig, Tarantino har levert mange sterke prestasjoner, og var ei hoppe vi hadde store forhåpninger til fremover.. Vi valgte å operere henne i et forsøk på å redde henne som avlshoppe, og så langt ser det ut til å ha gått bra. Selv om det blir avlsboksen istedenfor løp så er vi bare glad for at den flotte lillesøsteren til Kick Off kom fra det med livet i behold.

Vi må jo bare nevne eier Elisabeth Lies reaksjon oppi det hele.. Tross at livet til Tarantino hang i en tynn tråd, presterte hun å gratulere oss med seieren til Quite Cool Classic og Uendy Z.S. Det står det virkelig respekt av, nå krysser vi alt for at hun får flotte Tarantino-avkom å glede seg over i fremtiden.

Slik så beinet til stakkars Tarantino ut etter den ulykksalige hendelsen.. Det er av og til fortvilende kort vei mellom sorg og glede i dette gamet, men det er dessverre bare sånn det er. Nå håper vi alt går bra postoperativt med kjære Tarantino, som i tillegg til å være en god løpshest også har et fighterhjerte av gull og et herlig gemytt. Varme tanker til eiere Elisabeth Lie med familie i Bergen.