Pebbe Simoni, tilhørende Kjell Skatvedt, er i flott form og tok en sterk seier på Bjerke onsdag. Her er Pebbe med sin dyktige oppasser Witek, sistnevnte lå hjemme med influensa men følte seg mye bedre da han så Pebbe på skjermen!

Pebbe Simoni, tilhørende Kjell Skatvedt, er i flott form og tok en sterk seier på Bjerke onsdag. Her er Pebbe med sin dyktige oppasser Witek, sistnevnte lå hjemme med influensa men følte seg mye bedre da han så Pebbe på skjermen!


*PEBBE SIMONI I TOPPSLAG PÅ BJERKE
*DOBBELTSEIER TIL SAMSAIA OG DREAMLINE

Lise Marie sørger alltid for at starthestene hennes tar seg bra ut når de skal på løp, her er det Samsaia som får siste finpussen før avgang Momarken. Samsaia og Lise Marie begynte 2014 på beste vis med seier, gratulasjoner sendes andelseierne!

Lise Marie sørger alltid for at starthestene hennes tar seg bra ut når de skal på løp, her er det Samsaia som får siste finpussen før avgang Momarken. Samsaia og Lise Marie begynte 2014 på beste vis med seier, gratulasjoner sendes andelseierne!

Stallhestene har gjort sine saker bra den siste uken, og nå håper vi på fortsatt flyt utover i helgen. Vi går noen mildt sagt spennende dager i møte, med Yarrah Boko til start på Vincennes på søndag og Cantabharmony, Perfect Tabac og Nozler i Bergen på lørdag. Her er det bare å krysse alt som krysses kan!:)

Kort oppsummert siden sist:
Onsdag var Solid Neo ute i et 4- års løp på Bjerke, satt i 4. par utvendig, fikk litt trafikktrøbbel men hadde full fart over mål til 6. plass. Pebbe Simoni og Saturn Blue Chip var ute i det samme løpet, Saturn ble bakket bak fra spor 8, ble veldig stri innvendig så nå er det tilbake til gammel utrustning med noe i ørene og annet bitt, fungerte uansett veldig fint aksjonsmessig tross uplassert. Pebbe Simoni fikk et fint løp i 2. par utvendig, rundet konkurrentene i siste sving og spurtet inn til sikker seier.

Søndag hadde vi tre hester til start på Momarken, hvor Samsaia og Dreamline var ute i det samme løpet. Damene sørget for dobbeltseier, med x-folkehest Samsaia øverst på pallen. Dreamline haiket med i lederryggen, hun er avhengig av rygg for å yte sitt beste og gikk i mål med krefter på lager. Kejser KD var ute i eliteløpet, var favoritt men ble pakket godt inn og kom i mål på 3. med tørt krutt på lager. Han er inne i sin siste løpssesong 12-årige Kejser K.D., men mentalt er han sånn ca. 4-5 år og sprudler av overskudd og løpslyst, rett og slett en hedershest dette her!

Lødag presset Ramsjerven på i dødens hele veien, var slått på oppløpet men hadde blitt nr. 2 om han bare ikke måtte innom galoppen på oppløpet, kom nedpå til siste premien. Nozler ble det helt feil for, så det løpet kan vi bare glemme sa kusk Austevoll.

Rekordår for stallen
10. MILLIONER INNKJØRT I 2013!

Vi ønsker dere alle et Godt Nytt År, takk for det gamle!

2013 er historie, og vi kan se tilbake på et flott år for stallens hester, året som gikk ble et ”all time high” år for Team Buller’n. Vi er veldig glade for at vi klarte å runde milepælen 10 mill. innkjørt, tusen takk til både hester, hesteeiere og ansatte som gjorde dette mulig!

Blant de sportslige høydepunktene minnes vi bl.a. Yarrah Bokos råsterke seier i Prix de Belgique, Thai Broadways fantastiske opptreden i UET, og ikke minst Mr. X.F. Royals seier i Norgesmesterskapet. De nevnte tre herrer har vært stallens store stjerner i året som gikk, men også mange av stallens øvrige hester har gjort sine saker meget bra. Ikke minst synes vi det var veldig stort å ha hele 8 finalister i de klassiske Kriterie- og Derbyfinalene.

VI GLEMMER ALDRI:

Et spennende nytt travår står for døren. Det hersker liten tvil om at travsporten står ovenfor store utfordringer, og det gjelder å tenke konstruktivt og positivt, og å dra lasset sammen. Få med venner og kjente, la flere bli kjent med gleden, engasjemntet og spenningen ved det å drive med travsport!

……………………

2014 har hittil gått mest i galopp for vår del. I dag feilet Lovers Lane innledningsvis, i går endte det i galopp for både Galliano og Wagtail Happyharry, Pine King L. holdt seg i trav og fikk en 5. med Ernestas i vogna.