Kejser K.D. kommer ikke til start på Sørlandet lørdag, han har feil blodverdier og er også behandlet i beintøyet, fikk nok en reaksjon etter noen luftige løp i januar så han trengte en liten oppsmøring... Kjedelig, men Kejser'n kommer sterkere tilbake!

Kejser K.D. kommer ikke til start på Sørlandet lørdag, han har feil blodverdier og er også behandlet i beintøyet, fikk nok en reaksjon etter noen luftige løp i januar så han trengte en liten oppsmøring… Kjedelig, men Kejser’n kommer sterkere tilbake!

En meget rolig uke er tilbakelagt, og det er bra at vi ikke har så mange hester som starter for tiden da vi har noe gruff på stallen.

Lakeside Cantona var blandt de mer betrodde på Drammen mandag, men feil blodverdier gjorde at hun måtte bli hjemme på stallen. Samme skjebne blir Kejser K.D. til del, og vi har dessverre flere hester som ikke er friske for tiden. Heldigvis virker det å være noe som sklir fort over, så det er bare å ta temp hver dag og blodprøver av de som skal starte.

I dag startet Darcy Classic på Drammen med 5. plass som resultat, bedre er han heller ikke pr. i dag så vi er fornøyd med premie.

I går startet French Prestige og St. Love på Bjerke. Begge var under pari, vi venter på svar på blodprøver tatt i dag.

Mandag startet O.K. Carrol på Drammen, hun fungerte bra under sal og avsluttet fint til 3. plass med Elisabeth Jensen på ryggen.

Yarrah Boko skal ut i Prix d’ Paris på søndag, en styrkeprøve over 4100 meter på Vincenne-ovalen. Han møter “kamerater”, startlisten er ganske så stjernespekket så her får han virkelig noe å bryne seg på. Vi sakser fra TGN:

Startlisten til Prix de Paris er klar.
To runder rundt mektige Vincennes er ikke for smågutter. Det er oppgaven for Yarrah Boko på søndag når han skal ut i Prix de Paris. 4150 meter er distansen. 15 hester stiller på startstreken i kamp om en førstepremie på 1.5 millioner kroner. Yarrah Boko jager også sammenlagtseieren i Le Trois Challenges som består av Prix d’Amerique, Prix de France og Prix de Paris. Up and Quick er den fremste opponenten til Yarrah Boko. Han ligger tre poeng bak Yarrah i sammendraget.

Prix de Paris. 4150 volte
1. Titi Quick – Alexandre Abrivard
2. Taormina d’Em – Tony le Beller
3. Son Alezan – Dominik Locqueneux
4. Utoky – Yoann Lebourgeois
5. Soleil du Fosse – Matthieu Abrivard
6. Uhlan du Val – Cedric Megissier
7. Santa Rosa France – William Bigeon
8. Roxana de Barbray – David Thomain
9. Severino – Damien Bonne
10. Quinoa du Gers – Franck Nivard
11. Up And Quick – Jean Michel Bazire
12. Tiego d’Etang – Christina Bigeon
13. Yarrah Boko – Pierre Vercruysse
14. Royal Dream – Jean Philippe Dubois
15. Roxane Griff – Eric Raffin

Vi har sagt det før og sier det igjen, det er bare å krysse alt som krysses kan!!!!

Mr. X.F. Royal hjemme igjen

Mister’n, her med eier May på ryggen, er tilbake etter et magert Frankrike-opphold hvor han dessverre ble syk. Nå er formen bedre, Mister’n viser med all tydlighet at han setter pris på å leke med sine gamle kompiser og ikke minst spise norsk mat igjen! Borte bra, men hjemme best?:) Nå venter styrektrening i Ådalsfjellene frem mot våren og sommerens spennende oppgaver.