*Syk Mr. X.F. Royal på Vincennes..

Mr. X.F. Royal var blandt de mer betrodde på Vincennes i dag, men ga seg fullstendig etter 1700 meter. Etter løpet hadde han 130 i puls, og 20 minutter senere var pulsen fortsatt over 100. Han er definitivt syk, nå gjenstår det bare å finne ut hva som feiler ham. Kjedelig, men 4-beinte atleter er laget av kjøtt og blod og kan bli syke akkurat som de 2-beinte..
Videre program er hjemreise, få Mister’n frisk, og preparer ham foran våren og sommerens oppgaver.

Vi skriver torsdag 6. februar, og oppsummerer siste ukes hendelser på startfronten:

I dag startet Pine King L. på Bjerke, han holdt seg i rett gangart og gikk et fint løp i lederryggen til 2. plass, på gang igjen nå. Dagens andre starthest var som nevnt ovenfor Mr. X.F. Royal på Vincennes, som både vi og spillerne hadde god tro på. Dessverre var han fullstendig under pari, helt slutt etter 1700 meter, og heldigvis sluttet Vercruysse å kjøre da han merket at noe var galt.

I går på Bjerke ble Solid Neo nr. 6, mens Dreamline var dårlig og endte utenfor premierekka.

Tirsdag hadde vi en topp kveld på Momarken, Samsaia tok en imponerende seier på lette ben, mens Phoenix Frecel og Trigger Native tok dobbeltseier i sitt løp. Turen hjem gikk ganske så lett denne kvelden!

På Biri fredag var French Prestige i ilden, gikk meget bra til 3. plass og er på gang igjen nå.

Torsdag på Jarlsberg ble det dg i boka for Selmas Classic, Spirit Brodde var i meget godt fornøyd med etter en flott sluttspurt fra jumboplass til 6., mens International Lover avsluttet flott til 2. etter sen åpning.

Nå går vi en spennende helg i møte med Mirabell Choice til start på Jarlsberg i morgen, og International Lover, Lovely Salt og Kejser K.D. i V75 på Biri på lørdag. I tilleg skal Yarrah Boko ut i Prix d’France på søndag, det blir jo mildt sagt spennende…!:)
Vi tar blodprøver av Yarrah i morgen, siden stallkompis Mr. X.F. ikke var frisk i dag er det greit å være på den sikre siden.

Vi krysse det som krysses kan for alle våre 4-beinte venner denne helgen!!!!:)