*Cantabharmony imponerte
*Internatioal Lover fortjent seier

Fortsatt veldig rolig på starthetfronten, det har vel nesten vært flere strykninger enn starter fra stallen vår de siste to ukene grunnet feil blodverdier (virusinfeksjon). Det virker heldigvis som om stallhestene begynner å komme se igjennom den verste bøygen nå, de siste dagene har blodprøvene, med et par unntak, vært normale. På lørdag fikk vi 100% uttelling under Bjerkes V75 kjøring, vi sakser fra Trav24:

I sølvdivisjonen ble det god fart hele veien. Cantabharmony og Lars Anvar Kolle hadde ingen problemer med å forsvare sporet, og passeringstidene lød på 1.10.5/1.12.7. Hesten var riktig fin etter en nærmere to måneders pause, og tok en klar seier på 1.12.7a/1609.

Det ble strekhestene som gjorde opp i V75-7, som var et stayerløp. Favoritten Bear Beta var slått fra tet inn på oppløpet. Lars Anvar Kolle ga International Lover et perfekt ryggløp, og angrep inn på oppløpet. Ekvipasjen tok seg forbi Karisma Broline akkurat før mål, mens Quincy Frontline ikke var langt bak på tredje.

I går hadde vi Ouster Hanover til start på Drammen, det endte dessverre i feil gangart.. Saturn Blue Chip havnet i dødens og trøtnet til 7. plass. Døden i morderisk tempo ble det også for Ronaldo C.N. etter lang løppause på Bjerke i kveld. “Hesten fungerte bra, men kusken var dårlig”, var Kolle oppsummering etter løpet.

I forrige uke hadde vi kun Negotible til start i montéløpet på Bjerke onsdag. Hun gikk et fint løp til 3., og vi var meget godt fornøyd med innsatsen.

Ellers går det mye i unghester her om dagen, vi var inne på Bjerke me “et lass” unghetser på tirsdag, og kan ikke si oss annet enn meget godt fornøyd med ungdommen!:)

Vi trener på!