*Mr. X.F. Royal vant Steinlagers Æresløp!!
*V65 seier til Perfect Tabac
*Samsaia til topps

Nydelig vårvær i Ådal i dag, snøen smelter i rekkordfart! Fortatt nesten en meter snø øverst i løypa, men her nede på gården er det bart og nesten tørt. I helgen skal vi gruse opp rettstrekka, det koster kroner, men det blir kanonfint underlag for verdifulle hestebein å springe på!

Vi kan se tilbake på en veldig fin uke for stallen hester, prikken over i’en var selvsagt Mr. X.F. Royals fantatiske seier i Steinlagers Æresløp. Vi var litt usikre på hvor Mister’n stod etter starten i Frankrike sist hvor han var syk, men han hadde trent fint og fått klarsignal av veterinæren så vi hadde allikevel et håp om at Mr. X.F. Royal igjen skulle kjempe i fremste rekke. Det gjorde han til gangs, seier i Steinlagers Æresløp var mer enn vi hadde våget å håpe på, så vi må innrømme at det ble en del gledetårer på seremoniplass lørdag! 🙂

Cantabharmony ble det dessverre helt feil for, han satt bom fast med tørt krutt på lager i Sølvdivisjonen.

Ellers hadde vi en fin dag på Bjerke onsdag, hvor Perfect Tabac var tilbake i toppslag etter pausen og tok en flott seier. Også Samsaia var øverst på pallen, av makker Magnus Teien Gundersen fikk hun et perfekt løp og vant på enkelt vis etter ledelse stort sett hele veien. Pine King L og St. Love feilet seg vekk, mens Fastmoney kanskje var den som imponerte oss mest på onsdag, han senket rekorden sin med 4 (!!) sekunder og og ble nr. 2 i sitt løp.

Referater fra øvrige løp i perioden kommer!:)