Dagens løp på Forus gikk ikke om vi hadde håpet.. Vi sakser fra TGN:

Lynrask åpning
Av: Daniel Hansen

Storfavoritten Obi måtte åpne i rekordtempo for å få tet i Stavangerløpet. Det satt seg i beina på Buller’n traveren…
Obi var klar favoritt i Stavangerløpet etter å ha innledet 2014-sesongen med tre strake seirer på imponerende vis.

Men 4-åringen ble ikke sluppet billig til tet av den grunn. Åsbjørn Tengsareid tok imot med Frode Hamre-trente Tristar Merci og Obi måtte åpne 08.2 første 500 for å komme seg til tet!

Det satt i beina på Love You-sønnen, selv om han fikk dempet til 14.2 første 1000.

Lars Anvar Kolle kom fram til dødens med Sigbjørn Kolnes-trente Viking Va Bene 1200 meter fra mål, og allerede 400 meter fra mål hadde Rite On Line-sønnen koblet grepet på Obi som galopperte som slått inn på oppløpet.
– Obi hadde tapt for Viking Va Bene da han feilet. Han sparket oppi bøyla på vogna inn på oppløpet. Uten galoppen hadde Obi blitt nummer to, sa Gunnar Austevoll til RD etter løpet.

——————–

Vi hadde ogå Swiss Point til start på Forus, han lå i rygg leder men ble dessverre trukket bak i feltet da tethesten feilet. Fungert uansett fint, og taklet både reise og overnatting bra.

I går hadde vi to hester til start på Momarken, nemlig French Prestige og J.T’s Crown. French Prestige var dessvere syk for dagen og ga seg mye, mens J.T.’ Crown fra spor 8 ble bakket sist i feltet og avsluttet bra til 6. plass.
Ellers har vi ikke helt kommet ned på jorda igjen etter Mr. X.F. Royals fantomløp i Sverige. Hvilken herlig fighter han er, Mister’n, det overgikk alle våre forventninger at han skulle trå til med 09,9, og det fra dødens..! Vi håper på invitasjon til OGP etter denne prestasjonen, han har ihvertfall bevist at han fortjener en plass i feltet.

Ellers er det full fart med trening av hest om dagen, en del småforkjølte hester men det er det, ref. våre veterinærer, visst mye av rundt omkring på mange staller nå. God gammeldags vårforkjølelse, som ikke gjør forskjell på to- og firebeinte..