*Thai Voyager fin vinner
*Darcy Classic til topps

To hester til start i dag, Timely Fashion som ble nr. 5, godt fornøyd med det, straffegrunnlaget hans tatt i betraktning. Han er i realiteten helt grønn, og må være med for å få rutine. Negotiable gjorde et fint løp til 2. plass med Elisabeth på ryggen.

I går hadde vi en flott dag på Bjerke med to stallseiere, hvor Thai Voyager og Darcy Classic gikk til topp i sine respektive løp.
Thai Voyager er en 3-åring vi lenge har hatt store forventinger til, han har trøblet litt med helsa men begynner nå å slå ut i full blomst, vant på overbevisende sett på 16.6.
Stallkompis Lightning Chip feilet seg bort i det samme løpet.

Darcy Classic har det endelig begynt å løsne for, 5-åringen tok en fin seier etter ledelse fra start til mål. Dream Superb, som vi egentlig hadde mest tro på, feilet i fin fart ut i oppløpet.

Evigunge Kejser K.D. ledet til oppløpet gjensto, han måtte se seg slått til 4. i sluttfasen, men vi kan ikke annet enn å gi ham pluss i margen uansett, -12,4 og ny rek. over full distanse av hedershesten Kejer K.D.

Ellers hadde vi J.T.’t Crown il start i stayerløpet, han feilet dessverre fra start og tapte stort terreng. I tillegg hostet han både under prøvestarten og faktisk i løpet, så veterinærsjekk er neste post på programmet for hans del.

abthaibroadwayFlott Solvallahelg
Vi kan se tilbake på en fantastik travhelg på Solvalla, hvor været var strålende og hestenes prestasjoner overgikk hverandre. Vi hadde kun Thai Broadway til start i Sweden Cup, tross ny rek. 1.10,1 holdt det kun til 5. plass (!!). Uansett, Broadway leverte et flott løp og er klar for Europamatchen på Bjerke.

Uka forøvrig ga, kort oppummert, følgende resultater:

  • På Jarlsberg søndag tok Nozler en fin 3. plass etter slalomkjøring på oppløpet, mens Thai Passion gikk ny rek. i samme løpet uten å få premie. 3-årige Overtime Frecel gikk i dødnes full veg og får + i margen for innsatsen, ble 4. Christopher Boko ble nr. 7, mens Norse Ideal feilet seg vekk innledningsvis.
  • Fredag gikk Solid Neo uplassert, rett på vet.sjekk, Robert Rambo feilet seg vekk mens Oslo Kronos gikk et meget bra løp til 3.
  • Torsdag ble Timely Fashion nr. 5, meget godt fornøyd med ham straffegrunnlaget tatt i betraktning. Trigger Native fikk dg. i boka.
  • Onsdag gikk Kejser K.D. et bra løp til 3. plass, Lovley Salt gikk også bra til 4, Negotiable gikk uplassert mens Punters Point var kveldens beste med en fin 2. plass.
Her ser dere litt av hva vi har slitt med den siste tiden.. Hals full av blemmer er dårlig kombinasjon med løp... Nå håper vi uhumskhetene er på retur snart!

Her ser dere litt av hva vi har slitt med den siste tiden.. Hals full av blemmer er dårlig kombinasjon med løp… Nå håper vi uhumskhetene er på retur snart!